|
||||
|
||||
κωστα οπως φλεπω το μερακι του crazy προβλεπεται υπερπαραγωγη να γινει η υπερχειλιση!!
|
||||
|
||||
να παίρνουμε ιδεές
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
καστωρα κανενα νεο???ενα μηνα μετα το τελευταιο σου post.....
|
|
||||
|
||||
μαλλον επεσε σε χειμερία ναρκη....
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Είχαμε κάποιες καθυστερήσεις αλλα προχωράμε Παράθεση:
Ευχαριστώ πολύ παιδιά!Δίνεται δύναμη με τέτοια σχόλια Παράθεση:
Υπομονή καμιά βδομαδούλα αγόρια! Παράθεση:
Γενικά οι εργασίες έχουν επιβραδυνθεί λίγο λόγω διαφόρων παραγόντων αλλά είμαστε κοντά. Τελείωσα με την προετοιμασία των sump και του επίπλου test fit Η βάση πλέον βρίσκεται σπίτι μου και στις επόμενες μέρες θα την περιλάβω να τελειώνω Τα ποδαράκια που θα μπουν Τα μικρά είναι για τα μεσαία πόδια! Το ξύλο που θα μπει στην βάση Έχω στα χέρια μου το plasti dip και ψάχνομαι λίγο στο τι θα περάσω σαν βάση Ήρθαν τα φύλα για το ATS Το καθάρισμα έχει ολοκληρωθεί κατα 99% Αυτά προς το παρών Από βδομάδα έρχονται τα τζάμια για το μπαλκόνι και τα sump και η άγια ώρα πλησιάζει
|
||||
|
||||
Επιτελους φωτογραφιες.Μπραβο, τελεια ειναι ολα.Την βαση σου γιατι την εχεις κανει τοσο κοντη?
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Θέλω να το βλέπω και από πάνω!
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Μπραβο παντος η κατασκευη τα σπαει!
|
||||
|
||||
Ανυπομονούμε!!
|
||||
|
||||
Παράθεση:
και εγώ! ------------------------- Για την βάση πήρα Μίνιο (2 χέρια) & Hamerite (2 χερια) Και όσα χέρια χρειαστεί plasti dip 1ο χέρι μίνιο
If you're doing it, do it right!!!!! Beaver's Crazy Reef My RES Aqua Terrarium Μουλτοβιότοπος R.I.P 350 Λ Malawi Mbuna Biotope R.I.P 350 Λ Malawi Mbuna Biotope Vol2. R.I.P Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Crazy_Beaver : 02-04-13 στις 10:26 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
Χριστός Ανέστη σε όλους!
Καιρό έχω να γράψω τις εξελίξεις! Η βάση έτοιμη Μπήκανε τα τζάμια στα sump Κολλήθηκε το overflow box Κολλήθηκε μαύρο τζάμι για να κρύψει υπερχείλιση και σωληνώσεις Και κολλήθηκε και το overflow box πάνω Και μία γενική Την Μ.Τρίτη μαζευτήκαμε σπίτι 4 μπρατσαράδες και βάλαμε το ενυδρείο στην θέση του Στο μεταξύ το ντουλάπι έξω ήταν έτοιμο, με κάποιες ατέλειες στο βάψιμο αφού της νύχτας τα καμόματα τα βλέπει η μέρα και γελά (αναφέρομαι στα τρεξίματα της μπογιάς) Σειρά είχαν τα υδραυλικά στα οποία ο Μιχάλης από την Μy aquarium έκανε και πάλι το θαύμα του!Από τα καλύτερα παιδιά και από τους καλύτερους τεχνίτες που έχω γνωρίσει!Και το καλύτερο, όσο πιο δύσκολα τού βάζεις τόσο το ευχαριστιέται! PVC Πάμε έξω Πάμε μέσα Και τέλος, freshwater test! Η στήλη θα είναι λίγο πιο πάνω αφού θα μπει και το χτένι στην άκρη Και το sump
|
||||
|
||||
Υπερπαραγωγή το ενυδρείο σου.Με το καλό..
|
||||
|
||||
Μπηκε νερο!
Ανασταση!!!!!!
|
||||
|
||||
Thank u!
Ήμουν σε συνεννόηση με το φανάρι συνεχώς!
|
||||
|
||||
πολυ καλη κατασκευη, μελετημενη μεχρι την τελευταια λεπτομερεια.
Και παλι ενα μεγαλο μπραβο!! Μιας και εισαι on line με το φαναρι βαλε και λιγο holy water μεσα για να μην στο ματιαζουν
|
||||
|
||||
Απιστευτη κατασκευη!!!!Φτου φτου φτου φτου!!!!!.
|
|
||||
|
||||
Καλογέμιστο και να το δεις όπως επιθυμείς.
Το "ταξίδι" που έκανες μέχρι τώρα ήταν και από τα καλύτερα μέρη του χόμπι.....πρόσεξε το ίδιο προσεκτικά να το συνεχίσεις μέσα στο νερό πλέον... Καλή συνέχεια
|
||||
|
||||
Ευχαριστώ πολύ παιδιά!
|
||||
|
||||
τρελε μου απο τις καλυτερες κατασκευες reef που εχω δει... το ειπες και το εκανες υπερπαραγωγη! μια ερωτηση.. μπωρεις να μου πεις πιο ειναι το μαυρο το μονωτικο που χρισημοποιησες και απο που το πηρες?
|
||||
|
||||
φιλε μου μας εχεις μουρλανει.τι τρελη κατασσταση εχεις φιαξει εκει?εισαι απιστευτος...μπραβο
|
||||
|
||||
μας έχεις τρελάνει , τέλειο .
ανυπομονουμε να δουμε την συνέχεια |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
Επί της ευκαιρίας ενα update με την κατάσταση. Το ενυδρείο τρέχει με NSW και βράχο εδώ και 10 μέρες!Ο βράχος είναι ένα mix από κομμάτια που πήρα από συγχομπήστες και από το Aquario. Το scape βρίσκετε σε καλό δρόμο και θα ανεβάσω σύντομα φώτο! Ευχαριστώ τον Κώστα που με τον βράχο το'χει το παλικάρι. Πάμε τώρα στα κακά νέα!Το περασμένο Σάββατο το βράδυ παρατήρησα σκάσιμο στην μόνωση του ξύλινου sump Το οποίο δεν μπορώ να προσδιορίσω από που προήλθε!Είμαι σε επικοινωνία με τον τεχνικό της εταιρίας για να δούμε τι θα δούμε! Η ξενέρα όπως καταλαβαίνεται ήταν τεράστια και επειδή όλη την εβδομάδα ήμουν εκτός δεν θα μπορούσα να κάμω κάτι που σήμαινε περισσότερη καθυστέρηση!Μίλησα λοιπόν την Δευτέρα το πρωί με τον Σπύρο o οποίος νοιώθοντας την ξενέρα μου με αστραπιαίες διαδικασίες μου έχει έτοιμο sump το οποίο θα μείνει να στεγνώσει μέχρι Δευτέρα όπου και θα το μεταφέρουμε σπίτι μου!
|
||||
|
||||
Κρίμα ρε τρελε... Αλλα όπως λέμε και εμείς οι θαλασσινοι...υπομονή....
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Από αυτήν άλλο τίποτα! Είναι ένα στοιχείο του χαρακτήρα μου που δεν υπήρχε και έχει αναπτυχθεί ίσως και σε μεγαλύτερο βαθμό απ ότι θα ήθελα!
|
||||
|
||||
Σήμερα παραλαμβάνω το νέο sump.
Ορίστε και 2 φώτο με την ζημιά στο ξύλινο.
|
||||
|
||||
ωραια.αντε με το καλο.
|
||||
|
||||
Την έκανε την ζημιά του....
|
||||
|
||||
Στην θέση του!
Όπως βλέπεται μπήκε διπλό dow γύρω από το sump! Και η βάση του skimmer!
|
||||
|
||||
ομορφα πράματα!!! btw αστο για το μονωτικο το μετανιωσα δεν θα κανω τπτ με αυτο , ευχαριστω παρολο που απαντησες )
το γυαλινο μονος το εκανες βρο ?
|
||||
|
||||
Ωραία βάση, μπορούσες να την κανείς και ποιο κοντή όμως
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Θαλασσινο Reef 250Λ Reef | ραφαηλ10 | Reef | 20 | 29-05-10 09:22 |
Νεο Reef | Tricky | Reef | 29 | 26-03-09 20:34 |
Light reef = reef delight ;) | phaerimm | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 10 | 20-12-08 20:54 |
reef or mini reef | Venestus13 | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 6 | 03-09-08 10:14 |
Reef ή καλυτερα Light Reef! | glazar | Reef | 19 | 22-03-08 00:02 |