|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Τον θερμαντηρα θα τον εβαζα στο πλαινο τζαμι να μη φαινεται τοσο.
Τα apple ειναι παρα πολλα. Σαν να εχεις 20 γκαπι ακομα στην ιχθυφορτωση ειναι. Προσεχε να μη γεννησουν. Θα σου τιναξουν το ενυδρειο. Ψυξη δε βλεπω
|
||||
|
||||
![]()
Άντε καλή αρχή
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλη αρχη. Ομορφο ειναι.
|
|||
|
|||
![]()
πολύ καλό! καλή συνέχεια...
|
|
||||
|
||||
![]()
για πρωτη προσπαθεια ειναι πολυ καλο.
λιγο χαμηλο υποστρωμα εχεις παντος. μπορεις να προσθεσεις 3-4ποντους στο πισω μερος του ενυδρειου σου για να δωσεις περισσοτερο βαθος.
|
||||
|
||||
![]()
Θα συμφωνησω και εγω για τα apple snails. Ειναι παρα πολλα για τα λιτρα σου. Προσεξε μη γεννησουν και εκκολαφθουν τα "τσαμιπια" τους, γιατι θα εχεις πολυ μεγαλο προβλημα. Μεχρι και στο να ξεστησεις το ενυδρειο μπορει να σε οδηγησουν.
Κατα τα αλλα, ωραιο και σωστα στημενο για πρωτη προσπαθεια το ενυδρειο σου.
|
||||
|
||||
![]()
Ευρύχωρο, άνετο ενυδρείο και ωραία στημένο
![]() Ισως να χρειαστείς κάποια επιπλέον φυτά ταχείας ανάπτυξης και όπως είπε ο Μιμης να αυξήσεις λίγο το υπόστρωμα Αυτό που σίγουρα πρέπει να προσέξεις είναι η υπερβολική λίπανση που ίσως οδηγήσει σε έξαρση της άλγης Κράτησε 1-2 apple snail (εγώ προσωπικά θα κρατούσα μόνο 1) και πρόσθεσε 1-2 zebra nerite ![]() Edit : Τα "καθαρά" σου λίτρα πόσα είναι?
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Το πρωτο μου ενυδρειο: 450 λιτρα φυτεμενο Ν. Αμερικης | Κουραμπιές | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 191 | 12-03-13 00:18 |
300 λιτρα Κοινωνικο Tanganyika | chris7 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 20 | 28-04-12 15:45 |
ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ 30 ΛΙΤΡΑ | xristaras | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 15 | 20-02-12 03:43 |
126 λιτρα κοινωνικο | theodarras | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 18 | 23-11-09 23:35 |
κοινωνικο 112 λιτρα d.i.y. | fitilakias | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 14 | 30-09-08 17:00 |