|
|
||||
|
||||
![]()
Κάτι συμβαίνει τότε με το ενυδρείο για να φτάσει το νερό στο ρΗ5. Τα Εντλερ τα έχω χρόνια σε ρΗ 7,2 έως 7,4 χωρίς πρόβλημμα. Το 5 που έχεις είναι κάπου 1.000.000 φορές πιο όξινο!!!!! Για να ανέβει το ρΗ εκτός από τις αλλαγές νερού μπορείς να βάλεις και λίγη μαγειρική σόδα στο νέο νερό, κάπου ένα κουταλάκι του γλυκού κοφτό στα 10 λίτρα νέο νερό.
|
||||
|
||||
![]()
τι υλικα εχεις στο φιλτρο και τη βυθο εχεις ?????????
|
|||
|
|||
![]()
υλικά έχω Sera Siporax και υπόστρωμα Seachem Flourite
------------------------- Παράθεση:
Το πάθος, η θέληση, ο εγωισμός , η χαρά , λύπη , η στενοχώρια , η ένταση , το ξέσπασμα , η κούραση , ο ανταγωνισμός , η συνεργασία , η αδρεναλίνη , το ξεφάντωμα , τα όνειρα , οι στόχοι , το άγχος , η υπομονή , ο πόνος , η ανταμοιβή , οι προσδοκίες , η αντιπαλότητα , το χαμόγελο , το δάκρυ , ο θόρυβος , οι κραυγές , η ελευθερία , η πίεση , το αποτέλεσμα , ο φόβος , η αυτοπεποίθηση , η εμπιστοσύνη η αδελφότητα , η εχθρότητα...Τόσες λέξεις που παρουσιάζουν μία και μόνο λεξη...Tο ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ! ♥ Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ανδρεα : 29-05-13 στις 22:41 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
εχεις co2 ?
![]() αν οχι γιατι δε βαζεις αμαζονιου ψαρια εμεις που τα θελουμε πασχηζουμε να κανουμε το νερο μαλακο ![]()
|
|||
|
|||
![]()
όχι δεν έχω και ποια είναι τα ψαρια Αμαζονίου??
Το πάθος, η θέληση, ο εγωισμός , η χαρά , λύπη , η στενοχώρια , η ένταση , το ξέσπασμα , η κούραση , ο ανταγωνισμός , η συνεργασία , η αδρεναλίνη , το ξεφάντωμα , τα όνειρα , οι στόχοι , το άγχος , η υπομονή , ο πόνος , η ανταμοιβή , οι προσδοκίες , η αντιπαλότητα , το χαμόγελο , το δάκρυ , ο θόρυβος , οι κραυγές , η ελευθερία , η πίεση , το αποτέλεσμα , ο φόβος , η αυτοπεποίθηση , η εμπιστοσύνη η αδελφότητα , η εχθρότητα...Τόσες λέξεις που παρουσιάζουν μία και μόνο λεξη...Tο ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ! ♥ |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μία ακόμα βοήθεια παίδες.... | mac32 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 08-05-11 02:38 |
Ιδέες για καινούργιο ενυδρείο και Aquascape, Ρίξτε ιδέες παίδες γιατί είμαι πολύ προβ | Αλέξης6 | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 7 | 07-04-10 00:19 |
παίδες τα φώτα σας εδώ !!! | duaz | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 28-02-09 18:33 |
Πρόβλημα στο 360άρι Παίδες!!! | mgiokas | Malawi | 39 | 05-07-06 14:49 |