|
|
||||
|
||||
![]()
κάτσε να βάλω κι εδώ την φωτό του σωστού αλατιού
|
||||
|
||||
![]()
μαρια νεοτερη ενημερωση και απο αυτη στο π.μ. που σου εστειλα ειναι οτι κολυμπαει ανα διαστηματα αλλα για 3 δευτερολεπτα μετα κουραζεται και καθεται κατω... ΜΗΠΩΣ ειναι τιποα dropsy??
|
|
||||
|
||||
![]()
γιατί είναι πρησμένο? έχουν σηκωθεί τα λέπια? είπες οτι έχει κοκκινο σημαδάκι στην ουρά.
|
||||
|
||||
![]()
θυμασαι που εγραφα οτι το κυνηγούσε ο άλλος? ε απο τότε ειναι λιγο πιο χοντρό..... λεπια ορθια δε θα ελεγα οτι εχει αλλα φαινονται οχι ομως να ειναι σαν αχινος. εχει ακομα τα κοκκινα σημαδακια στην "ριζα"της ουρας του... ξερω γω λεω για να αποκλεισω αρρωστιες... ειναι και αυτο ασπρο με διαφορα σημαδια (οχι καταλευκο σα το κουφετο) λες να ειναι ευαισθητα αυτα τα ψαρια??με αυτο το χρωμα
|
|
||||
|
||||
![]()
όχι το νερό σου φταίει.
μάλλον και για την δική σας υγεία πρέπει να βάλεις στο πρόγραμμα όσμωση δεν γίνεται αλλοιώς. κι εγώ σκέφτομαι για όσμωση και κοίτα κάποια φτηνή
|
||||
|
||||
![]()
μαλιστα ....
Θα παω να παρω νερακι φρεσκο απο μια αλλη πηγη που βρικα εδω στο χιλιομετρο και ξερω οτι ειναι πετνακαθαρο το νερο μετρημενο και απο την Δ.Ε.Υ.Α.Ξ. (ο.υ.θ σα να λεμε) και θα το βαζω και στο ενυδρειο και για ποσιμο... στο 60αρι που το εχω το ψαρι να ριξω συμφωνα με το αρθρο παραπανω να κανω ενα υπερτονικο διάλυμα για καθε 10 λιτρα 100 gr ? δηλαδη 50 λιτρα χοντρικα 500 γρ?? |
|
||||
|
||||
![]()
δεν μπορώ να σου απαντήσω γι αυτό.
εγώ χρησιμοποιώ την ελαφριά συμβατική δοσολογία κι αυτή μου φαίνεται μόνο για μπάνιο μικρής διάρκειας. για περίμενε delta66, Κλεόβουλο να σου πουν πιο σίγουρα ή κάποιον που να είναι σίγουρος και θετικός για την σωστή δοσολογία.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΗΡΘΕ ΤΟ RIO 300!!! και τωρα...? | georod7 | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 45 | 28-02-11 19:43 |
Ηρθε η ωρα | aggelospap | Αρχάριοι γλυκού νερού | 33 | 14-01-10 15:31 |
Ηρθε το θηριο..... | Andros | Συστήματα - Εξοπλισμός και DIY κατασκευές | 10 | 06-08-09 22:35 |
Ηρθε το δώρο μου | chemical mac | Bettas | 12 | 23-01-09 14:00 |