|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() Ετοιμασου για τα ψαρια τωρα. Βρηκα και αυτο που ψαχναμε ![]()
|
||||
|
||||
![]()
συνεχιζουμε.μενει να μπουνε μερικες κρυπτοκορινες στο βυθο μολις μπορεσω,κανα δυο κομματια μοπανι και κανα ξερο κλαδι πλατανου αν μπορεσω να βρω γ... την αθηνα μου,που εχει ολα τα ρεματα μπαζωμενα!
![]() ![]() φανταστειτε τα υλικα στο αυλακι πρασινα απτην αλγη!ανυπομονω! ![]() ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us αληθεια,ξερει κανεις αν υπαρχει κανα ποταμι η εστω ρεμα πουθενα κοντα στην αθηνα?βεβαια και να υπαρχει,ετσι οπως θαναι... ![]() αλλα να ξερω τουλαχιστον να παω καμια βολτα το σκυλι εστω.αν ειναι καθαρα δηλαδη...(lol) |
|
||||
|
||||
![]()
έχουμε ωραιότατο ρέμα στο Χαλάνδρι με νεράκι και τα όλα του. βολεύει η περιοχή?
|
||||
|
||||
![]()
η περιοχη βολευει.αλλα χαλανδρι βρε μαρια?
![]() ![]() αλλα τιποτα παραεξω εχουμε? ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
προχείρως... δεν ξέρω τι έχεις στο μυαλό σου... 2-2,5 ώρες Λούσιος , Δημητσάνα κτλ ή Σπερχειός μετά Λαμία Μακρακώμη πιάνεις ωραία σημεία του. βρίσκεις ό,τι θέλεις (εδώ έχει και ωραία βότσαλα μπορείς να τα απλώσεις στο πάτωμα μπροστά στη λίμνη σου) κι ο σκύλος σε νιρβάνα
τα φυτά στην λίμνη σου ξετσούμισαν κάπως μου φαίνεται. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ναι κιεμενα ετσι μου φαινεται
![]() θα ψαξω να βρω πληροφοριες για το χαλανδρι.ακουγεται καλο οπως το περιγραφεις ![]() ![]() δημητσανα και προς τα κει θα παω σιγουρα,αλλα αργοτερα τον αλλο μηνα μαλον.και λεω μπας και βρω τιποτα πιο πριν.αν και σιγουρα θα κουβαλησω πραμα οταν παω,οπως και ναχει.ξυλα,φυλλα κλπ. απλα θελω να παω και το σκυλι καμια βολτα και ελεγα να τα συνδιασω.δεν ξερω με τον υμηττο τι παιζεται,ειχα δει μια φορα πο ειχα παει προς καισαριανη μερικα μερη,αλλα δεν το εψαξα πολυ ειχα παει βιαστικα. για να πω την αληθεια σκεφτομαι προς θερμοπυλες.εχω μερικα χρονια τωρα που το σκεφτομαι πολυ και θελω να παω και να μεινω και στο βουνο κιολας κανα βραδι.οποτε ισως ειναι ευκαιρια τωρα.θα δω.μεχρι τοτε,δεν αποκλειεται να περασω και απτο χαλανδρι.κομματια να γινει ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
χα χα αφού θα μας κάνεις την χάρη
![]() ------------------------- έχει βέβαια και από Νέα Πεντέλη πρόσβαση στο ρέμα αν προτιμάς
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη maria p : 29-05-13 στις 23:31 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
δεν ειναι πολυ μεγαλο.(δεν ξερω σε τι μεγεθος φτανει ομως)myriophyllum aquaticum λεγεται.
------------------------- σημερα με τη βοηθεια συγχομπιστα,τον οποιο ευχαριστω παααρα πολυ! ![]() μπηκανε μπολι και ψαρια. ετσι εχουμε 4 θυληκες και εναν αρσενικο Imbellis ![]() ο οποιος εχει αλωνισει ολη τη λιμνουλα και εχει ιδιαιτερη συμπαθεια στα "καλαμοειδη" φυτα ![]() μιλαμε οτι τρελαινονται για καλαμια κλπ.συνεχεια αναμεσα τους τριγυριζουν,και ο αρσενικος μαλον εχει βρει ηδη το σημειο που θα κανει φωλια. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kgf12345 : 02-06-13 στις 21:55 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
πανεμορφο φιλε μου μπραβο.να τα χαιρεσαι...
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Eρε ποζες.
Η επιστροφη του ασωτου ![]() Η καμερα ειναι βυθισμενη στο νερο? ![]() Δεν του αρεσει καθολου η βιοτοπικιλα ε? Εχουν γεννηθει κι εχουν μαθει σε ενυδρεια καθαρα και φυτεμενα με φουλ φωτα κλπ Στρεσαριστκαν με την αλλαγη περιβαλλοντος. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
τι ασωτος που αυτος εχει γινει σαν τον hulk.αμα βγει θα μας βαρεσει κιολας
![]() ναι μεσα στο νερο.τωρα τις εβγαλα ![]() σπυρο εχω παθει πλακα.ολο το απογευμα πανω απτη λιμνη το εβγαλα,μεχει πιασει η μεση μου ![]() αυτο για το οποιο χαιρομαι ιδιαιτερα ειναι οτι το "betta pond" δεν κυκλοφορει πολυ ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
οι διακοπές των μονομάχων
![]() αν έχεις τύχει διάβαινε!!! φτου φτου να τα χαίρεσαι! καλό καλοκαίρι
|
|