|
|
|||
|
|||
![]()
Η σειρά που τα έχω βάλει, από κάτω προς τα πάνω είναι: σφουγγάρι, κεραμικο υλικό, ενυδρειακό βαμβάκι και σφουγγάρι. Το βαμβάκι έχει πάχος περίπου μισό εκατοστό και μάλλον δεν είναι αρκετό. Σήμερα που έκανα καθαρισμό του φιλτρου, το προηγούμενο που το άλλαξα με νέο, ήταν μαύρο ΣΚΟΥΡΟ από τη βρώμα. Θα βάλω κι άλλο σίγουρα.
|
|
||||
|
||||
![]()
γεια σου, τι λιπάσματα ρίχνεις? έχεις υπόστρωμα? μήπως από εκεί προέρχεται το θόλωμα? δώσε λίτρα και λίγες λεπτομέρειες για το ενυδρείο
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Φωτισμός: 2χ28 Τ5 λευκές 6800Κ. Λιπάσματα, αυτά τα λίγα στη φωτό (ελπίζω να μπήκε γιατί την έβαλα από κινητό) |
|
||||
|
||||
![]()
Βαλε περισσοτερο filter wool και γνωμη μου ειναι το σφουγγαρι που εχεις πανω, βαλ'το και αυτο κατω για να προστατευει το βιολογικο υλικο. Αν δεν θελεις, κανε ενα σαντουιτς το βιολογικο υλικο. Σφουγγαρι πανω και κατω και filter wool τερμα πανω, για να μαζευει τα τελευταια σωματιδια. Το filter wool ετσι κανει, παντως. Μαυριζει. Κυριως αν υπαρχουν ξυλα, τυρφη, φυλλα catappa ή εχεις καιρο να το αλλαξεις.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αναλογια νερου οσμοσης-νερου βρυσης | kikonec | Δίσκοι | 12 | 04-01-12 19:10 |
Τυπος ευρεσης ποσοστου μιξης νερου ΑΟ και βρυσης για αλλαγη νερου. | delta66 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 04-07-11 12:13 |
ΕΠΕΙΓΟΝ! Διακοπη νερου ενω εχω αφησει το ενυδρειο πανω σε αλλαγη με το 60% του νερου | Superpzarr | Αρχάριοι γλυκού νερού | 11 | 18-02-11 22:44 |
ph νερου!!!! | thanasis76 | Γλυκό νερό - Γενικά | 26 | 09-04-09 15:24 |
αλλαγες νερου | dinos99 | Ζωοτόκα | 7 | 31-10-07 15:51 |