|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλή τυχη
![]()
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω
![]() μεχρι στιγμης εχω καταληξει μονο στο οτι θελω παπυρο (η μαλον cyperus helferi που δεν υπαρχει περιπτωση να το βρω αλλα τεσπα) και φτερη.ισως και πιστια για την επιφανεια αν δε βρεθει τιποταλλο.τι αλλες επιλογες εχουμε?αν υπαρχει κατι ασιατικο θα προτιμηθει μιας και θελουμε να γινει "βιοτοπικη" η λιμνουλα.θα ξενυχτησω να διαβαζω παλι ![]() ------------------------- ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kgf12345 : 24-05-13 στις 16:09 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
ΘΑ χρειαστεις κατι για ισκιο
|
||||
|
||||
![]()
ναι,εχω κατι στο μυαλο μου.θα δω ομως αφου μπουνε τα φυτα πρωτα,γιατι ο ηλιος σεκεινο το σημειο ειναι για δυο-τρεις ωρες και χτυπαει τη μιση λιμνη.μολις δω πως θα κατσουν τα φυτα θα το λυσουμε κιαυτο.
|
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ καλο το αποτελεσμα και δενει με τον χωρο!
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω!ενταξει δεν ειναι αριστουργημα,αλλα για πρωτη φορα σε τετοια κλιμακα και τοσο γρηγορα που εγινε δεν ειναι και πολυ ασχημα.και θα βελτιωθει πολυ με τα φυτα
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αντε τελειωνε ομως γιατι εφτασε ο χειμωνας
![]()
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|