|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Δεν πιστευω να ταλαιπωρηθουν τοσο οσο με μια στεθερη θερμοκρασια καλοκαιρι-χειμωνα με καποιες μικρες διακιμανσης!
|
||||
|
||||
![]()
δε τα ρωτησες ομως κι ολας
εγω λεω παρε ενα τετειο και ασε τα ψαρια οπως εχουν ![]() ![]() ![]() ------------------------- γραψε λαθος αυτο ειναι για σενα ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Ένας βλάκας που περπατάει, αξίζει πιο πολύ από δέκα διανοούμενους που κάθονται... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη harris samos : 19-05-13 στις 18:29 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Κοιτα αν ειναι ετσι ουτε εγω τα ρωτησα ουτε εσυ τα ρωτησες που τα πηρες απο το ποταμι και τα κλεισες στα 4 τζαμια!
Και δεν το κανω ουτε γιατι θελω να παιξω ουτε για κατι αλλο!Το κανω για αυτα και μονο!
|
||||
|
||||
![]()
Συμφωνώ με τον Χρήστο και μόνο για την προσπάθεια που κάνει, σε αντίθεση με τους περισσότερους που εχουμε τα ενυδρεία μας στον "αυτόματο"!
Θεωρώ δεδομένο πως δεν θα ρισκάρει τα φτάσει τα ψάρια στα όρια τους... Χρήστο να μας ενημερώνεις για τις εξελίξεις... Χάρη ευχαριστώ για το 2ο βίντεο, έψαχνα να βρω τι δώρο θα πάρω στον γιο μου ![]()
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]()
ρε παιδια περα απο την πλακα πριν λιγες μερες ειδε γεννα δηλαδη τι αλλο να κανουν τα καιμενα για να καταλαβουμε οτι ολα ειναι τελεια ποιο καλα σταθερες συνθηκες ουτε με τα οξηγονο παιζουμε ουτε με τη θερμοκρασια
με τη θερμοκρασια παιζουμε μονο οταν ειναι μικρα τα ψαρια μας για να τους ανεβασουμε το μεταβολισμο τους να τρωνε παραπανω εγω το μονο που εκανα για να νομιζουν οτι βρεχει ηταν στις αλλαγες που τις εκανα με ποιο κρυο νερο 4-5 βαθμους για να νομιζουν οτι βρεχει και αμεσος εβλεπα γεννα με τους δισκους με αλλα ψαρια δε το εχω δοκιμασει να πο αληθεια ------------------------- Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Ένας βλάκας που περπατάει, αξίζει πιο πολύ από δέκα διανοούμενους που κάθονται... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη harris samos : 19-05-13 στις 19:30 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Το οτι γεναει ενα ψαρι κατα την γνωμη μου δεν λεει και πολλα και δεν το κανουν ολα τα ψαρια γιατι η συθηκες ειναι σωστες αλλα γιατι εχουν το ενστικτο για την διαιωνιση του ειδους τους!
Απλα αφου οι θερμοκρασιες μας θα ανεβουν ουτος η αλλος και θα ειναι δυσκολο μεσα στο κατακαλοκαιρο να κρατησω τοσο χαμηλα τις θερμοκρασιες ειπα να το κανω ετσι ωστε να νιωσουν οσο ποιο κοντα στο σπιτι τους γινετε και οχι σε εναν χορο που το μονο που θα εχει θα ειναι καθαρο νερο και απο το πουθενα υψηλες θερμοκρασιες! οσο για τα επιπεδα οξυγονου δεν θα μειωθουν και τοσο αφου και παλι τα σπρει μπαρς θα ειναι πανω απο την επιφανεια!
|
||||
|
||||
![]()
Τα παμε πολυ καλα!Δυστηχως τα πρωτα μικρα δεν επιβιωσαν κατα την μεταφορα τα καταπιε ο πατερας αλλα γινετε ενας χαμος στο ενυδρειο και οσο παιφτει η σταθμη του νερου τοσο ποιο πολυ κινηση εχουμε και επιδηξη χρωματων ακομη και τα τιγρακια βρισκονται σε διαδικασια ζευγαρωματος τα δε γκουραμι σημερα καναν την φωλια τους!!!
Η σταθμη κατεβηκε κατα 12 ποντους και συνεχιζει(μπηκε διπλα στο ενυδρειο βαρελι ωστε να κατεβαζει πολυ αργα νερο και οχι αμεσως) η φωτοπεριοδος ανεβηκε κατα 50 λεπτα και η θερμοκρασια ειναι πλεον στους 26 απο τους 24
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
προσπαθεια για paladarium | johnb | Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού | 8 | 12-01-12 19:47 |
προσπαθεια βιοτοπικου | takis21 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας | 5 | 29-01-11 16:33 |
1η προσπαθεια για Βιοτοπικο | Roussaks | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 61 | 28-10-10 14:59 |
νεα προσπαθεια!! | debbie | Αρχάριοι γλυκού νερού | 24 | 05-02-10 14:08 |
Η προσπαθεια μετραει | kokos125 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 11 | 20-01-10 14:50 |