|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
H πλάτη του καταρράκτη έχει ντυθεί με ειδική αδιάβροχη μεβράνη με χαλίκι κολλημένο πάνω. την πήρα έτοιμη. μόλις τελειώσω θα γράψω και το κόστος που δεν είναι μεγάλο...όσο για το alfa blook το βρήκα σε mantra υλικών . πουλιέται και με το κομμάτι νομίζω 3,5 ευρώ .
|
|
||||
|
||||
![]()
ωραιος!ναι κανε μια σουμα μολις μπορεσεις και πεσμας
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
καλησπέρα παιδιά μετά από ένα διάλυμα λόγο εργασίας τις τελευταίες μέρες επανήλθα και επιτέλους ο καταρράκτης μου τελειωσε..μου έχουν μείνει μονο κάποιες λεπτομέρειες στην διακόσμηση και να βρω υδρόβια φυτά ..
|
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ωωωωω!!!!!
πάρα πολύ ωραία!!!
|
||||
|
||||
![]()
καταπληκτικό μπράβο.
![]()
|
||||
|
||||
![]()
εντυπωσιακό αποτέλεσμα.
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μια γλαστρολιμνη στο μπαλκονι !!! | nxr26 | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 19 | 05-11-12 12:54 |
Μικρος χειροποιητος καταρρακτης | Thodoris_ | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 36 | 31-10-12 21:57 |
Καταρρακτης σε γλαστρολιμνη | gouts0unin | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 12-09-10 23:17 |
Γυαλα στο μπαλκονι!! | tsilojohn | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 24 | 30-08-10 00:55 |
Ενυδρειο στο μπαλκονι.... | imichal | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 14 | 15-12-08 09:37 |