|
|
||||
|
||||
![]()
Οχι ακομα, τουλαχιστον
![]() Το ενυδρειο ειναι Tanganyika, παντως και εχω φωτισμο 6.5 ωρες και 1 moonnlight.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Εγω εχω παρει απο το ΙΚΕΑ ενα φωτιστικο Led στα 11 watt ειναι χαμηλού φωτισμου ,,ειναι σε κιτρινο φως και το εβαλα στο πησω μερος του ενυδρειου για να φωτίζει και τα πησω φυτα .
Το εχω και σαν moonnlight δεν μου εβγαλε αλγε καθολου το δουλευω ενα χρονο και δεν εχει χαλασει ουτε εχει παρει υγρασιες γιατι ειναι μεσα στο πλαστικη θηκη . Το κολησα επανω στο καπακι εκλεισα της ακρες και ειναι μια χαρα. Το πηρα 11 ευρω.και δεν ζεσταίνεται καθολου .
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]()
για τα sparsam του ικεα θα ειναι, τα πηρα κ εγω αυτα προσφατα. καπου στα 10 με 15 ευρω ειναι κ ειναι δυο λαμπες σε μια συσκευασια. εχει κ σε 7w και σε 11w (Ε14 και Ε27)
|
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]()
αχα ακυρο το προηγουμενο ποστ μου
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
3200L/H Submersible Aquarium Fish Pump Fresh Salt Water με 25¤ | giler84 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 21-02-09 10:24 |