|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Δε νομιζω να εχουν καμια αρνητικη επιπτωση. Τουλαχιστον οσο παρατηρω εδω και 1.5 χρονο περιπου. Σκεψου οτι στο ενα ενυδρειο μου εχω Dwarf Puffers και στο αλλο Anentome Helena. Καταλαβαινεις τι γινεται απο αδεια κελυφη
![]() Οσα μπορω να μαζεψω με τι σκουπα βυθου τα μαζευω για αισθητικους λογους, τα αλλα μενουν μεσα στο υποστρωμα.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Γιατί στο δικό μου είναι καμια 10ρια αδεια κελυφη μικρων σαλιγκαριων...
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]()
Σκεψου οτι και στα Multies εχω αδεια κελυφη (σαλιγκαραδικο το εχω κανει το σπιτι
![]() Τωρα για το αν προκαλει κατι το να πεθανει ενα σαλιγκαρι στο ενυδρειο, ειναι αλλη κουβεντα. Τα μικρα σιγουρα δεν προκαλουν κατι σε ενυδρειο με ισχυρη βιολογια.
|
||||
|
||||
![]()
OK!
Ευχαριστώ Θοδωρή...!
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]()
Μπορούν να σου ανεβάσουν τις σκληρότητες πάντως.
|
||||
|
||||
![]()
Μερικα μικρα σαλιγκαρια δεν νομιζω να κανουν και τιποτα.
|
||||
|
||||
![]()
Ε καλά, λέω άμα μαζευτεί πολύ πράγμα!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πρωτη προσπαθεια,τα φωτα σας!!!! | Dimitris77 | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 49 | 28-06-13 20:14 |
60αρη Μια πρωτη προσπαθεια! | Antopets | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 8 | 15-03-13 15:51 |
πρωτη προσπαθεια φυτεμενου | panoss77 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 43 | 16-12-12 17:14 |
Πρωτη προσπαθεια 200lt!! | dimitrisemm | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 18 | 15-10-10 11:29 |
η πρωτη προσπαθεια ε ενυδρειο | lio2006 | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 16 | 16-12-09 18:13 |