|
|
||||
|
||||
![]()
εγω μιλαω για ταμπελες οι θυρευτες οι μεταλαγμενοι οι ανθροποφαγοι τα θυματα
δεν ειναι ολα ιδια τα γουστα και μερικες ταμπελες αποθουν ατομα στο να ασχοληθουν πχ αν ρωταγα την γνωμη σας για ενα king kamfa τι θα μου λεγατε ???? εγω παλι δεν εχω προβλημα να ταισω οτι δηποτε πλεον τα εχω ταισει ολα σχεδον αλλα πρεπει να σεβομαστε και το θυμα ..
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
και τα ψαράκια μας τις περισσότερες φορές είναι τα θύματα της ματαιοδοξίας και της αυτο-ικανοποίησης μας. Και οι προσπάθειες που κάνουμε για την όσο το δυνατό πιο σωστή φιλοξενία τους ή οι συμβουλές που δίνουμε καμιά φορά, είναι αυτό που λες. Έκφραση του σεβασμού στα θύματα μας ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
να προσθέσω... και της ανάγκης μας για επαφή με το φυσικό μας περιβάλλον που η εξέλιξη των συνθηκών της ζωής , μας το έχουν στερήσει
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
εμενα πρωσοπικα με ξερετε απο τα γκαπι δισκουα τερατα χρονια τωρα δε προκειτε να φυγω οκ και οσο κραξιμο και να φαω θα με τρωτε στη μουρι για χρονια ακομα μια και μου εχει γινει συνηθεια να ανοιγο το πσ και να μπενω στη σελιδα αμεσος αλλα ποσοι ειναι σαν εμενα ποσοι μπενουν και μονο διαβαζουν γιατι δε θελουν να συστηθουν η δε θελουν να δουμε τη ψαρια εχουν η τη κανουν δες ποσα μελοι εχουν μηδενικα μυνηματα αναρωτηθητε γιατι καπου εχει χαλασει το γλυκο αυτα εγω βλεπω και απλα ηθελα να τα πω ![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
cherry με amano; ramshorn snails με apple snails; | janickrules | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 2 | 27-04-12 20:19 |
Apple snails | Billy T | Σαλιγκάρια | 1 | 23-03-11 21:36 |