|
|
||||
|
||||
![]()
Όντως θα έχει ενδιαφέρον η φωτό κλεο!
Κανα βίντεο δεν μπορέις να βγάλεις? Πάντως πες στον φωτογράφο να έρθει γρήγορα, ποτέ δεν ξέρεις με αυτά τα διαβολάκια! |
|
||||
|
||||
![]()
Aυτο με φερνει λιγο σε περιστερια καναρινια ,,εκει βαζαμε αυγα και μικρα πουλακια να μεγαλώσουν αλλοι γονεις οταν οι γονεις τους δεν ηταν καλη.
Καλα βρε Κλεοβουλε μια φωτο να δουμε βρε,, ειναι πολυ ενδιαφερων το ολο θεμα με τους γονείς που μεγαλώνουν αλλα ψαρια.
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ ενδιαφέρον αυτό! Πήγαν από μόνα τους στη διπλανή φωλιά;
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τα μικρά leleupi πέρασαν μόνα τους στη διπλανή φωλιά και ο θηλυκός κέρβερος regani είναι από πάνω. Τα regan-άκια είναι πια σε φάση που αρχίζουν να απομακρύνονται και νομίζω ότι στο τέλος θα μείνει να φυλάει τα υιοθετημένα ![]() Φωτο κλπ δεν μπορώ να υποσχεθώ γιατί δεν έχω μηχανή αλλά θα προσπαθήσω με το κινητό ![]() (δεν έχουμε και φωτογράφους στη Τανζανία ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ενδιαφέρουσα η υιοθεσία...
το αντίθετο σίγουρα δεν θα μπορούσε να συμβεί ![]() τα julidohromis φημίζονται ότι είναι καλοί γονείς |
|
||||
|
||||
![]()
Απ ότι διάβασα, το cooperative brooding είναι σύνηθες στα Neolamprologus και στα Julidochromis αλλά δεν είδα κάτι για υιοθεσία από διαφορετικά είδη...
|
|
||||
|
||||
![]()
Ναι Γιάννη το έχω παρατηρήσει σε Ν.brichardi,N.multifasciatus και σε J.transcriptus κι έχω διαβάσει ότι συμβαίνει και σε άλλα είδη, αυτό που λες. Την απο κοινού δηλ. φροντίδα των μικρών απο διαφορετικές γέννες, διαφορετικών θηλυκών αλλά του ίδιου είδους όταν υπάρχει χαρέμι.
Αλλά δεν έχω συναντήσει κάπου αυτή την περίπτωση ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Προς υιοθεσία | Nodas.K | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 1 | 15-06-10 15:27 |