|
Αμαζόνιος και περίχωρα Γενική συζήτηση, παράμετροι νερού, κοινά είδη |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Με όχι και τόσο την όψη των ψαριών, με τη συμπεριφορά τους, με τους μικροκαυγάδες για το ποιος θα πιάσει την καλύτερη θέση στο ενυδρείο και γιατί όχι και με καμιά αναπαραγωγή!!!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ε βαλε κιχλιδες αν σου αρεσουν ολα αυτα, οχι θηρευτες που γινονται τερατα...θα ειναι καλυτερα σε αυτα τα λιτρα.
|
||||
|
||||
![]()
Θα το σκευτώ για τα μεγαλύτερα είδη..
Ποιες μου προτείνεις?? |
|
||||
|
||||
![]()
Σε 400-500 λιτρα μπορεις να κανεις πολλα πραγματα απο κιχλιδες της λιμνης malawi ή tanganyika. Απο συμπεριφορες, εχουν να δωσουν παρα πολλα και σιγουρα δεν θα ειναι σαν θηρια στο κλουβι, οπως τα τερατα που σκεφτεσαι. Γνωμη μου παντα, αλλα δεν μου αρεσουν ψαρια τεραστια που τα κλεινουμε σε ενα ενυδρειο. Οσα και να ειναι τα λιτρα, υπαρχουν ψαρια που δεν κανουν για οικιακα ενυδρεια. Ποσο μαλλον σε 500 λιτρα, πως να το κανουμε?
Ειναι τοσες πολλες οι επιλογες σε Αφρικη, αλλα καλυτερα να απευθυνθεις στους "Αφρικανους" για αυτο.
|
||||
|
||||
![]()
Τελικά η ψαροσύνθεση έκλεισε..
Θα βάλω 3 ή 4 channa aurantimaculata( αναλόγως την τιμή τους ) και θα μείνει έτσι το ενυδρείο.. ![]() ![]() Οπότε παίρνουμε το ενυδρείο, το στρώνουμε και μετά υποδεχόμαστε τις ψαρούκλες!! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
για ποτε λες να τα παρεις?
|
||||
|
||||
![]()
Καλοκαιρι ειχε πει.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Fresh Water Barracuda | panos70 | ¶λλα ψάρια Ν. Αμερικής | 36 | 05-03-13 18:17 |
σκέψεις | pipis | Δίσκοι | 8 | 18-06-07 07:52 |
σκέψεις | drakoulis | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 2 | 22-11-05 14:07 |