|
|
||||
|
||||
![]()
φυσικα και ειναι κριμα απο την στιγμη που υπαρχει το κατεψυγμενο ποντικακι η αρουραιος!!!
το χαμστερ δεν ειναι καλο feeder γιατι εχει πολυ λιπος!!! ενα πολυ ωραια τρωκτικο επισης μιας και τα ψαχνεις ειναι τα gerbils!!!! GOOGLARE τα να τα δεις |
|
||||
|
||||
![]()
Τα είδα.φάση έχουν.δίνεις και τέτοια στα ερπετά σου;έχεις φωτογραφίες να μας δείξεις απ τα ερπετά σου;έχεις κάνει παρουσίαση σε κανένα άλλο θέμα;
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Βασιλη ριξε μια ματια κουκλια σκετα!http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=70693
|
|
||||
|
||||
![]()
ωραιος korasidikos αν και η συλλογη εχει μεγαλωσει με αλλα δυο φιδακια
![]() ![]() ![]() το σημα της μυτιλινης με τον στρατο τι παιζει? κι εγω εκει υπηρετησα! στα φιδια δινω ποντικι και αρουραιο τωρα γινεται προσπαθεια να τρωνε ολα αρουραιο καθως και μεγαλυτερο μεγεθος εχει και συμφερει οικονομικα πιο πολυ...!!! τα φιδια που εχω στην φυση τρωνε gerbils αλλα επειδη ειναι captive bred και τα πεντε δεν θα το φαει ουτε ενα γιατι δεν ειναι μαθημενα σε αυτο!!! παω για ταισμ τωρα! |
|
||||
|
||||
![]()
ναι το ειχα δει το θεμα απλα δεν ειχα προσεξει οτι ηταν δικα σου.ωραια ειναι...
![]() ![]() οσο για την τροφη δεν νοιωθεις περιεργα που πιανεις τα νεκρα ποντικια και τους τα δινεις? ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ------------------------- εγω ημουν 98 τυεθ Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη eimaste aR21rwstoi : 15-05-13 στις 13:43 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
οκ.για τζαμια για την κατασκευη μου ως τωρα δυο προσφορες που πηρα και οι δυο μου ειπαν 30 ευρω.τα τζαμια θα ειναι 5αρια και θα ειναι ενα 80*50 και δυο 45*50.θα ειναι και ρονταρισμενα.ειναι ακριβα η καλη τιμη?
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
βοηθεια | nickos13 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 25 | 28-06-11 14:31 |
βοηθεια | nikos6 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 18 | 29-10-09 17:33 |
βοηθεια | ΤΟΛΟΥΚΟΣ | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 23-10-09 14:10 |
σκεφτομαι για χαμστερακια για το μελλον... | μελινακι | Άλλα ζώα | 3 | 23-09-07 10:37 |
βοηθεια | pauloskostas | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 16-04-07 23:32 |