|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Είναι 2 αρσενικά ..
![]() Ξέρω πως είμαι στα πρόθυρα της αλλαγής και λίτρων και ΌΛΩΝ ! |
|
||||
|
||||
![]()
Όμορφο είναι!
Ο ξιφος με τα πλάτυ μπορεί να υβριδίσει. Βγάλτον, βάλε μόλυ και είσαι οκ. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
κλεοβουλε!!!??? γκαπι αρσενικο με κουνουποψαρο θηλυκο.... υβριδιζει????
|
||||
|
||||
![]()
Βεβαίως βεβαίως....
|
|
||||
|
||||
![]()
εχω ενα θηλυκο μεσα στα γκαπι..... το εχω απο νεογεννητο σε αλλο ενυδρειο αλλα οι γονεις του ειχαν την κακια συνηθεια να πηδανε εξω απο το ενυδρειο..... και οταν εμεινε μονο του τελικα.... το εβαλα μεσα στα γκαπι...... αλλα δεν ειδα ποτε εγκυμοσυνη...... αλλιως ειναι πολυ ηρεμο.... δεν πειραζει ουτε τις μικρες γαριδες......!!!!
------------------------- ισως αρσενικο κουνουποψαρο με θηλυκο γκαπι να ειναι πιο ευκολο..... οι απογονοι..... 8α ειναι κρυου η ζεστου νερου????
ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΡΟΜΟΣ Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη douran_p : 14-05-13 στις 17:05 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Το 3 είναι θηλυκό
|
|
||||
|
||||
![]()
Θα το στρεσαρουν και μπορει να χαθεί
Η αναλογία πρέπει να είναι αντίθετη 1 αρσενικό με 2-3 κυριες ![]()
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Το τρίτο;
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Το δικό μου 30λ.. | piranha friend | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 50 | 19-05-13 09:21 |
Να και το δικό μου το νέο | zaxar | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 12 | 02-05-10 11:41 |
να και τα δικά μου... | aristomenis | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 18 | 29-05-08 09:22 |
Να και το δικό μου.... | LEON13 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 8 | 01-08-07 22:37 |
Να και τα δικά μου | malevizos | Φωτογραφίες μελών | 3 | 14-04-07 13:11 |