|
|
||||
|
||||
![]()
Ωραιο το ενυδρειο σου ,,ωραια και τα κοχυλια,,αλλα με τοσες ομορφες σπηλιες θα τους αρέσουν περισσότερο η τρυπες παρα τα κοχύλια.
Γιαυτο βαζουν πετρες συμπαγείς χωρις τρυπες για να πανε στα κοχυλια. Αλλα εμενα με αρεσει πολυ ετσι οπως ειναι ,,αμα δεν σε χαλαει εσενα που πανε εκει τα ψαρια ,,αστο οπως ειναι κουκλα ειναι.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
πολύ ωραίο στήσιμο!!! μ αρέσει η αισθητική του, να το χαίρεσαι!
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ωραιος ο βιοτοπος σου μπραβο!!!!
|
||||
|
||||
![]()
Να τα....τα καμαρια!!!!!
Να τα χαιρεσε!!!! Αντε και καλους απογονους!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
φοβερο !!!!
Ακομα πιο ομορφο απο οτι το φανταζομουν . Μπραβο καλη επιλογη.. |
|
||||
|
||||
![]()
Εχουν να πεσουν γεννες με τοσο χωρο εκει μεσα...να τα χαιρεσαι!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
πολύ ωραίο στήσιμο μου αρέσει πολύ
![]() τα ψαράκια είναι στρεσαρισμένα ακόμα γιαυτό και η συμπεριφορά αυτή. και σε εμένα στην αρχή κάποια προτιμούσαν τις πέτρες, αλλά τελικά κατέληξαν στα κοχύλια ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ωραιο, πολυ ωραιο
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μετα απο αρκετο καιρο το πηρα αποφαση να βγαλω νεες φωτο με την κατασταση του ενυδρειου και τα νεα μελη που προστεθηκαν στην αποικια μετα απο τις γεννες
|
|
||||
|
||||
![]()
Μια χαρα ειναι η ομαδα ομορφη,τα juli μεγαλωνουν;
|
|
||||
|
||||
![]()
μεγαλωνουν και μου φαινεται οτι σχηματιστηκε ενα ζευγαρι.ενα αρσενικο και ενα θυληκο ειναι στην ιδια φωλια αναμεσα στις πετρες.θα δειξει!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Neolamprologus multifasciatus | aquadominus | Tanganyika | 29 | 17-04-15 10:27 |
Neolamprologus multifasciatus | panos84 | Tanganyika | 4 | 27-07-09 09:25 |
Neolamprologus Multifasciatus 40l Tanganyika | stat | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 37 | 01-02-09 15:27 |