|
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
#1
|
||||
|
||||
![]()
Πιστευω οτι σου λειπουν καποιες βασεις, ομως βλεπω οτι εχεις ενδιαφερον να κανεις το σωστο και να παρεχεις σωστες συνθηκες. Οποτε αφου εχεις χρονο αρκετους μηνες, διαβαζεις, και αναλογως κρινεις αν σε περνει και οικονομικα και χρονικα οσον αφορα τις αλλαγες. Θα σε συμβουλευα να κοιταξεις για 400 λιτρα, ιδανικα 500 και πανω, να κοιτας τις αγγελιες μιας και ειναι πολλα τα ενυδρεια που δινονται, ΑΞΙΖΟΥΝ τα περισσοτερα, και απο τιμη σε σχεση με ενα και ουργιο ριο δεν το συζηταω. Εγω εχω ενα 450 αρι φυτεμενο με 10 δισκους συν καποια καρντιναλς, απο φιλτρανση ενα eheim 2028 και ενα jbl e1500. Ολα καλα μεχρι στιγμης. Αυτα για αρχη. Καλυτερη συμβουλη ολων, ακου τους εμπειρους που γραψανε πιο πανω, οσο περιεργα και υπερβολικα μπορει να φαινονται, τα περισσοτερα ειναι δικαιολογημενα.
|
#2
|
||||
|
||||
![]()
Ριξε και μια ματια σε παλιοτερα παρομοια θεματα
__________________
O delta66 δεν εχει καμια σχεση με επαγγελματα που αφορουν το ενυδρειο και δεν εξαρταται απο σπονσορες, επαγγελματιες και διαφημισεις.
Γραφει ελευθερα και ανεπηρεαστα την αποψη του και ευχαριστει το GAB που του δινει αυτη τη δυνατοτητα. |
#3
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ πολύ όλους,θα συνεχίσω να διαβάζω και να μάθω περισσότερα για το θέμα,κυρίως για τα φυτά που έχω πλήρη μεσάνυχτα,και θα προβώ στις κατάλληλες ενέργειες,όταν έρθει η ώρα!Προς το παρόν θέλω να λύσω το πρόβλημα των κιλών γιατί 600kg που θα πάει περίπου όλη η κατασκευή,με φοβίζουν λιγάκι!
|
#4
|
||||
|
||||
![]()
Αν το σπιτι ειναι νορμαλ και το βαλεις κατω απο δοκαρι, μη το φοβασαι καθολου.
Απο ενυδρειακα φυτα μη σκας και πολυ. Δεν θελει πολλα πραγματα. Κανα μεγαλο εχινοδωρο και ενταξει ειναι. Βαλε κανενα ποθο ή φυλλοδεντρο να τραβανε νιτρικα και να κανουν σκιες στα ψαρια. Ξυλα σωστα στημενα θελει, σωστο βυθο και πολυ καλη φιλτρανση. Δυο φιλτρα τουλαχιστον. 15 λιτρα υλικο τουλαχιστον. Για αυτα διαβασε περισσοτερο. Και ολα αυτα καντα πριν βαλεις ψαρια. Το ενυδρειο να ειναι ετοιμο οταν μπουν τα ψαρια και να μη ξαναβαλεις χερια για αρκετο καιρο. Μονο για αναγκη, οχι για ψυλλου πηδημα ή για επανατοποθετησεις διακοσμησης.
__________________
O delta66 δεν εχει καμια σχεση με επαγγελματα που αφορουν το ενυδρειο και δεν εξαρταται απο σπονσορες, επαγγελματιες και διαφημισεις.
Γραφει ελευθερα και ανεπηρεαστα την αποψη του και ευχαριστει το GAB που του δινει αυτη τη δυνατοτητα. |
#5
|
|||
|
|||
![]()
Το σπίτι είναι νορμάλ και λίγο παραπάνω,το έχει φτιάξει ο πατέρας μου που είναι πολιτικός μηχανικός,αλλά επειδή το χόμπυ μου με τα ψαράκια δν το πολυεγκρίνει,σε ερωτήσεις τύπου,αν θα αντέξει μου λέει πως όχι...ξέρω όμως πως εκεί έχει δοκάρι από κάτω,κ η κολόνα είναι μερικά εκατοστά πιο πέρα,οπότε παρηγορούμαι!!και το ενυδρείο θα τρέξει αρκετό καιρό πριν μπούν μέσα οι δίσκοι,θα περιμένω να μεγαλώσουν τα φυτά,θα βάλω και τα rummy και μετά τα πολυπόθητα!!υπόστρωμα να μην βάλω γιαυτά τα φυτά μόνο άμμο???
|
#6
|
||||
|
||||
![]()
Μονο αμμο και μονο δισκους.
Αντε το πολυ πολυ καμια 10αρια cory sterbai. Αν και οι θεμοκρασιες των δισκων ουτε για αυτα κανει κανονικα. Για τα tetras δεν ειναι καθολου σωστες.
__________________
O delta66 δεν εχει καμια σχεση με επαγγελματα που αφορουν το ενυδρειο και δεν εξαρταται απο σπονσορες, επαγγελματιες και διαφημισεις.
Γραφει ελευθερα και ανεπηρεαστα την αποψη του και ευχαριστει το GAB που του δινει αυτη τη δυνατοτητα. |
#7
|
|||
|
|||
![]()
Εντάξει!Θα ακολουθήσω τις συμβουλές σου,παρόλο που εχω δεί πολλούς με δισκους και τετρες μαζί!Θα το στήσω με πολύ μεράκι πάντως,χωρίς να φιδωλώ χρημάτων για το καλύτερο για τα ζωάκια μου!
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Συμβουλές για γρατζουνισμένο ενυδρείο. | Mikevet1984 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 22 | 16-11-12 17:23 |
Ενυδρείο απο την αρχή απορίες-συμβουλές | manosxe | Αρχάριοι γλυκού νερού | 14 | 04-06-11 17:42 |
DIY Ενυδρείο συμβουλές κατασκευής | nitrox | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 38 | 22-02-11 03:01 |
40L Ενυδρείο Συμβουλές | lion | Αρχάριοι γλυκού νερού | 44 | 18-03-08 14:22 |
Συμβουλές για ενυδρείο-εξοπλισμό. | Αλεξης | Δίσκοι | 18 | 16-02-06 21:35 |