|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() μου ειπε οτι ταιζε αυτη http://www.petcity.gr/product/JBL-GR...77.html....και ετυχε να την εχω επειδη ταιζω μ αυτη τα κριμπενσις ![]() παντως λογω της αλλαγης μην τρελενεστε....λογικο ειναι να ειναι για μερικες μερες ψιλοτρελαμενα...ΥΠΟΜΟΝΗ |
|
||||
|
||||
![]()
μπραβο ρε μιχαλιο!!!!οποτε το πρωι το προγραμμα εχει pet city μετα τα κοχυλια.
|
|
||||
|
||||
![]()
Παιδια grindal προσπαθηστε να κανετε μια καλλιεργεια. Πιστευω οτι ειναι οτι καλυτερο μπορειτε να τους δωσετε. Φουλ πρωτεϊνη και επικρατει φρενητιδα στο ταϊσμα. Στην αρχη, ριξτε flakes για να τα συνιθισουν και να μην εχετε προβλημα μετα οταν πρεπει να λειψετε αρκετο καιρο απο το σπιτι. Κατα τα αλλα, artemia, daphnia και οτι κατεψυγμενη τους εχω δωσει, οπως cyclops, bloodworms, τα τσακισαν και αυτα. Μεχρι και τς ταμπλετες για τα σαλιγκαρια τρωνε.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Συμφωνω οτι θελει σιγα-σιγα να συνηθισουν τα παντα. Βεβαια, τα δικα μου εφαγαν απο την αρχη οτι και να τους εδωσα, αλλα ειναι μια αλλη ιστορια που χαρακτηριζει οτι ζωντανο μπαινει στο σπιτι μου
![]() Σε αυτο που δεν θα συμφωνησω, ειναι οτι ειναι παμφαγο. Σαρκοφαγα ειναι τα multies, ασχετα αν θα τσιμπησουν απο τα παντα. Η βαση της διατροφης τους θα πρεπει να ειναι η πρωτεϊνη και οχι τροφες φυτικης προελευσης, για τη σωστη τους αναπτυξη.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
παιδια, σημερα δεν εχω δει καθολου το ενα θυληκο...ητανε καθε μερα σε ενα συγκεκριμενο κοχυλι και σημερα δεν ειναι εκει αλλα και πουθενα αλλου στο ενυδρειο...τι να εγινε??
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
malawi η tanganika | terzen | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 15 | 17-06-11 21:23 |
PH tanganika Malawi | Apollwnas | Malawi | 4 | 10-03-08 19:12 |
Αναζήτηση Ψάρια Tanganika | sifo | Tanganyika | 9 | 25-01-07 15:58 |
Κιχλίδες Tanganika | npap | Tanganyika | 21 | 14-12-04 13:36 |