|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
αν σου αρεσει μπορεις να βαλεις και κοκκινη ποταμισια αμμο, δειχνει ωραια, εχω σε ενα ενυδρειο μου.
|
|
||||
|
||||
![]() εχω κολλισει θελω τετειο βυθο ![]()
|
|||
|
|||
![]()
μπορεις να πας παλι σε μια μαντρα με υλικα οικοδομων και να διαλεξεις ψηφιδα με πολυ μικρη διαμετρο, σαν χοντρη αμμο δηλαδη.
λογικα θα βρεις διαφορα ειδη ψηφιδας σε χρωμα, οπου μπορεις να κανεις και μειγμα και να πετυχεις παρομοιο βυθο με αυτο που θες. |
|
||||
|
||||
![]()
έχεις δίκιο είναι καταπληκτική, ακριβής αντιγραφή της φύσης.
τα ζωάκια τι είναι στο βίντεο?
|
|||
|
|||
![]()
υδροβια σκαθαρια. ειναι σαρκοφαγα και στη φυση τρεφονται με γυρινους, μικρα ψαρια και προνυμφες αλλων εντομων.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
δε βρηκα χαλικι βρηκα ομως αμμο ποταμισια σημερα παιδευομαι ολη μερα
![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
βοηθεια/σκεψεις για αργη αλλαγη νερου | vaspiou | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 48 | 04-04-13 13:48 |
σκεψεις για αλλαγη ψαροσυνθεσης ασια 99% | harris samos | ¶λλα ψάρια Ασίας | 9 | 17-03-13 19:54 |
Σκεψεις για αλλαγη ψαροσυνθεσης....:( | Κουραμπιές | Γλυκό νερό - Γενικά | 70 | 07-03-13 21:04 |
Σκεψεις για νεο set up | Δημητρης89 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 11 | 31-10-10 15:45 |
Σκεψεις για αλλαγη φιλτρου | newfish | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 23-01-03 16:47 |