|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Η ροή του φίλτρου δεν σημαίνει ότι ένα φίλτρο είναι επαρκές ή όχι για ένα ενυδρείο. Βασικότερη παράμετρος είναι το τι και πόσα ψάρια έχουμε,άλλη τι βιολογικά υλικά έχουμε, άλλη οι ρουτίνες μας κλπ. Nα δώσω ένα παράδειγμα:σ' ένα ενυδρείο 500 λίτρα που έχει ένα μονομάχο ή μια δεκάδα νέον το παραπάνω φίλτρο είναι υπεραρκετό ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
οσο ζεις μαθαινεις δεν το χα καν δει
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Η όποια συμβουλή για τάισμα δεκτή, γιατί ή μόνη που έχω είναι από το κατάστημα που μου 'πε 1 φορά τη μέρα και ότι φάνε μέσα σε 1-2 λεπτά.
Αν το βιολογικό υλικό που έχει είναι αρκετό, μου λύνει αρκετά προβλήματα...Για την ροή θα το κοιτάξω. Όσα ευχαριστώ και να σας πω για τις απαντήσεις σας θα είναι λίγα... |
|
||||
|
||||
![]()
Βαλε ενα ακομα ταισμα και βλεπεις.
Και εχε 3-4 διαφορετικες τροφες. (εντος ημ. ληξης και οχι ανοιγμενες πανω απο 3-4 μηνες). Να βλεπεις γενικα γεματα τα στομαχια και οχι κοκκαλαρικα ψαρια
|
||||
|
||||
![]()
Αν ειναι και κοπαδοψαρα, ολα και καποιο ισως να τρωει λιγοτερο ή και καθολου. Οποτε μη το φοβασαι το ταϊσμα, αρκει να μην το παρακανεις, βεβαια. Να παρατηρεις οτι δεν μενει τροφη, ωστε να σαπισει.
|
|