|
Αμαζόνιος και περίχωρα Γενική συζήτηση, παράμετροι νερού, κοινά είδη |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Πολλα δεν ειναι για 500 λιτρα?
Βαλε τα 2 aurantimaculata.Νομιζω οτι θα φορτωθει πολυ αν τα βαλεις ολα.Ειναι και αρκετα επιθετικα θα σκοτωθουν μεταξυ τους
|
||||
|
||||
![]()
Ναι ε??
![]() ![]() Νομιζα πως ήταν καλά για τα λίτρα μου.. |
|
||||
|
||||
![]()
Κοιτα θα εχεις 3 ψαρια που ειναι αρκετα επιθετικα.Το καθενα απο αυτα φτανει τους 40 ποντους και λιγο παραπανω.Εγω θα εβαζα τα 2 channa μονα τους.
|
||||
|
||||
![]()
Βαλε τα channa μονα τους αρκουν για τα λιτρα σου αλλα καλυτερα να δοκιμασεις με 3-4 μικρα και αν βγει ζευγαρι να κρατησεις μονο τα 2!Φοβερα ψαρια εγω με τα μικρα και εχω τρελαθει και μετανιωσα που δεν πηρα aurantimaculata αλλα πιστευω μπορει καποια στιγμη μετα το καλοκαιρι να παω σε εκεινα μια ομαδα 4-5 ψαριων
|
||||
|
||||
![]()
καλη φαση τα μονστερ ρε παιδια αλλα μη ξεχνατε οτι και τα 2 ειδοι εχουν δοντια δε πεζεις με αυτα αν δεν εισαι σιγουρος αλιος εχεις σιγουρες απολιες μια και ολα τα ψαρια δε μεγαλονουν με τον ιδιο ριθμο
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πως θα καθαριζεις το ενυδρειο το εχεις σκεφτει?Οπως λεει και ο χαρης εχουν δοντια.Αν κατα τον καθαρισμο σου πεσει κατι μεσα πως θα το βγαλεις?
|
||||
|
||||
![]()
Χαχα!!
Χωρίς πλάκα! Αυτό δεν το σκέφτηκα, μα για αυτό είναι οι τσιμπίδες!!! ![]() ![]() Όσον αφορά το βυθό, με σκούπα βυθού η οποια θα είναι διπλάσια από το ενυδρείο ώστε να μπορώ να το καθαρίζω από σχετικά μακρυά ή ψηλα!! ![]() ![]() Τώρα οκ φτάνουν οι χαζαμάρες από μέρους μου.. Δεν είναι δύσκολο ρε παιδιά!Όπως είπα με τις τσιμπίδες κάνεις πολύ καλή δουλειά!! |
|
||||
|
||||
![]()
κανεις δεν ειπε οτι ειναι ευκολα και οτι ειναι υσηχα ψαρια.Αλλα για τα λιτρα του καλα ειναι ρε συ Χαρη τα aurantimaculata και εγω αν τα βαλω στο δικο μου θα ειναι μονα τους εννοειτε
|
||||
|
||||
![]()
καταρχην αυτο με τα δοντια το ειπα για να μη το ενα τρωει το αλλο οχι για να μη σε δαγκωσει δεν νομιζω οτι παιζει κατι τετειο
![]() ![]() stiv καλα ειναι αυτα τα ψαρια αλλα μετα δε βαζεις τιποτα αλλο μεσα ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Fresh Water Barracuda | panos70 | ¶λλα ψάρια Ν. Αμερικής | 36 | 05-03-13 18:17 |
σκέψεις | pipis | Δίσκοι | 8 | 18-06-07 07:52 |
σκέψεις | drakoulis | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 2 | 22-11-05 14:07 |