|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Εναν πιο τεμπελικο τροπο απο το να κουβαλαμε φιλτρα περα δωθε...;;;; Εχω βαρυνει και με το αρνι...
|
|
||||
|
||||
![]()
Μεχρι την Τεταρτη θα χεις ξεβαρυνει!
Εγω πιστευω ειναι ο καλυτερος τροπος
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Βάλε να δουλεύει το εσωτερικό φίλτρο χωρίς να το πειράξεις, στο νέο ενυδρείο μαζί με το εξωτερικό φίλτρο (για καμιά βδομάδα μέχρι να αναπτύξει βιολογία-αφαίρεσε το εσωτερικό όταν θα κάνεις αλλαγή νερού). Μετέφερε όλα τα ζωντανά αμέσως ![]() Καλή χώνεψη ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αν βαριεσε να κανεις αυτο που σου λεει ο Χρηστος [που ειναι σωστο]..
Κανε αυτο που σου λεει ο Κλεοβουλος, [που ειναι και ο ποιο ευκολος].. Εγω θα ελεγα μονο αν θελεις να βαλεις και λιγο ανθρακα μεσα στο εσωτερικό φιλτρο να δουλεψη για 2,3 μερες και μετα το βγαζεις.
|
||||
|
||||
![]()
με το που βαζω δλδ να δουλευει το εσωτερικο φιλτρο στο νεο ενυδρειο κανω και την μεταφορα ολων των ψαριων???
|
|
||||
|
||||
![]()
Εφόσον οι μετρήσεις σου ήταν καλές
το εσωτερικό σου έχει ικανή βιολογία για τα ψάρια σου. Η απάντηση λοιπόν είναι ναι ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αν ριξω και λιγη βιολογια στο νεο φιλτρο και συγχρονως δουλεουν μαζι, θα κανω κατι παραπανω ή μπα????
|
|
||||
|
||||
![]()
εγώ θα το έκανα, πιστεύω θα το επισπεύσεις. χρόνια πολλά!
|
||||
|
||||
![]()
Αν θες μπορεις να μου φερεις 2 σκαφακια απο το φιλτρο με αστρωτο υλικο και στα γεμισω με στρωμενο ωστε να γινει ποιο γρηγορα το στρωσιμο σου
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μπολιασμα | petros | Γλυκό νερό - Γενικά | 16 | 29-01-13 16:35 |
help με το μπολιασμα... | taspan78 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 10 | 16-04-10 12:40 |
μπολιασμα? | olshka | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 21-04-08 08:32 |
Μπολιασμα | jimfytakis | Γλυκό νερό - Γενικά | 22 | 17-05-07 09:13 |
Μπολιασμα? | Varavas | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 02-04-07 08:06 |