|
|
||||
|
||||
![]()
Αποφασισες ποσους και ποιο τυπο ανεμιστηρα θα βαλεις;
|
||||
|
||||
![]()
Λίγο πρόχειρα που το έψαξα νομίζω με αυτά θα είμαι οκ
http://www.e-shop.gr/product?id=PER.809151 Αυτά που πρότεινε ο φίλος πιο πάνω Δυο να δίνουν προς τα μέσα κι έναν για ροή προς τα έξω |
|
||||
|
||||
![]()
Απο 500mA και πανω το τροφοδοτικο στα 12VDC
|
||||
|
||||
![]()
Αν ειναι πολυπακ τροφοδοτικο (3-12V), να παρεις αρκετα μεγαλυτερο σε αμπερ τροφοδοτικο, απο οτι ειναι το συνολο των ανεμιστηρων (γιατι τα αμπερ που δινουν ειναι συνηθως στα 9V, ενω στα 12 λιγοτερα).
Ενω αν ειναι στανταρ 12βολτο παρε λιγο παραπανω. Πχ αν εχεις 4 ανεμιστηρακια 0.2Α το ενα, εχεις συνολο 0.8Α Για πολυπακ (3-12V) τροφοδοτικο, παρε 1.5Α και πανω Για 12βολτο τροφοδοτικο, παρε 1A και πανω
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ παιδιά.Αν παίζει και κανα link Τρίτη πρωί τα έχω τσιμπήσει
Επίσης για φίλτρο σκόνης θα πάρω αυτά http://www.e-shop.gr/product?id=PER.808984 Σπύρο για αντικραδασμικές βάσεις για 8 cm ανεμιστήρες έχεις κάτι υπόψιν σου?Γιατί στο eshop έχουν τελειώσει |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Βαλε ροδελες στις βιδες
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Θερμοκρασία. | Λιβέρης Σταύρος | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 09-05-12 10:49 |
Πρόβλημα με την θερμοκρασία | Sophie | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 41 | 17-06-10 16:08 |
Πρόβλημα με υψηλή θερμοκρασία | wcpaeb | Αρχάριοι γλυκού νερού | 20 | 28-05-09 20:13 |
πρόβλημα με θερμοκρασία | lag | Bettas | 7 | 22-03-08 18:03 |
Πρόβλημα με θερμοκρασία-SOS | Tkagem | Γλυκό νερό - Γενικά | 25 | 09-08-06 18:31 |