|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
οχι εχω 2 ενυδρεια ενα 60 με τα τετρα που θα μπουνε και ενα 30λτ με γκαπι απλα λεω να τα βαλω μονο κανα 2 γκαπι στην αρχη μονο για στρώσιμο
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
εγώ θα έβαζα υπάρχον και νέο νερό, μπόλι στο νέο φίλτρο, παλιό φίλτρο, υπόστρωμα παλιό και διακοσμητικά και τα τέτρα μαζί κατ ευθείαν. τώρα περίμενε και κάποια άλλη γνώμη. ------------------------- στην ουσία είναι σαν να κάνεις 50% αλλαγή νερού.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη maria p : 03-05-13 στις 20:14 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ------------------------- Παράθεση:
------------------------- ναι θα μεταφερω τα παντα...μολις καθαρίσω το νεο με το ξυδονερο... στο νερο εχω μεσα φύλα απο βελανίδια και στο φιλτρο τύρφη Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη gergioz : 03-05-13 στις 20:17 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
έχεις και πολλά φυτά, έως ότου κάνεις όλη αυτή την δουλειά πρέπει κάπου να προνοήσεις να τοποθετήσεις τα τέτρα.
θα ξεφυτέψεις, θα σηκώσεις το υπόστρωμα, θα γίνει μπουχός. μάλλον πρέπει να βρεις μια μεγαλη λεκάνη να τα βάλεις με το φίλτρο και το νερό τους (καθαρή από σαπούνια η λεκάνη) και το φίλτρο δεν πρέπει να είναι μέσα, γιατί θα μπουκώσει από τη βρώμα που θα βγάλει ο πυθμένας
|
||||
|
||||
![]()
να μην εχω το φιλτρο μεσα στην λεκανη?
|
|
||||
|
||||
![]()
να μην το εχεις μεσα στο ενυδρειο την στιγμη που θα βγαζεις φυτα και υποστρωμα.Στην λεκανη να το εχεις.
|
||||
|
||||
![]()
α οκ σωστό αυτο....δεν ειχε παει το μυαλο μου..
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
παιδια ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες....ναστε καλα...αν και μπερδευτικα λιγο με το στρωσιμο ...να τα βαλω τα ψαρακια η οχι αμεσως?
|
|
||||
|
||||
![]()
χαχαχα..........καλο πασχα παιδια θα σας ενημερώνω
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
επίσης!!!!
|
||||
|
||||
![]()
Στο μεγάλο πόσα και τι ψάρια θα έχει
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Προβλημα με φωτα...τα φωτα σας.. | sonic | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 9 | 26-02-13 21:08 |
Θελω τα φωτα σας για τη βαση του ενυδρειου 455 λιτρα. | ntak | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 38 | 28-03-11 00:15 |
ΠΑΤΕΝΤΑ ΜΕ ΦΩΤΑ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ CARREFOUR | eve_gr2000 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 10 | 14-03-08 00:14 |
τα φωτα σας για τα φωτα παιδια...!!! | Πάνος | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 12-02-08 18:29 |
στήσιμο κοινωνικού ενυδρειου με μονομάχο | frits | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 17-12-06 12:19 |