|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Βαλε μια αεραντλια να δουλευει λιγο θα βοηθησει.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
+1
και ανεμιστηρα με ποδι δυνατο να χτυπαει την επιφανεια του απο κοντα (χωρις να υπαρχει κινδυνος φυσικα να πεσει μεσα) Και αλλαγη νερου με πιο δροσερο (οχι αποτομη εισαγωγη του ομως και πεσει αποτομα) Κοντρολερ φτηνο και καλο κοιτα στο ebay για τον stc 1000 Θα κανει κανα μηνα να ερθει ομως. Αργησες πολυ να ενδιαφερθεις για την ψυξη και τωρα θα τρεχεις. Απο το χειμωνα φωναζαμε να προετοιμαστειτε.
|
||||
|
||||
![]()
εκείνο που με ξενίζει είναι ότι στο άλλο ενυδρείο που έχω τις χελώνες μου !!
η θερμοκρασία είναι 26-27 βαθμούς πως γίνετε στο μεγάλο που έχει και περισσότερο όγκο νερού να βγαίνει 30+ |
|
||||
|
||||
![]()
μήπως είναι ανοικτό από πάνω?
|
|||
|
|||
![]()
να κανω μια χαζη ερωτηση?
μηπως δουλευεις ακομα το θερμοστατη? στα δικα μου ενυδρεια εχω μια βδομαδα που τους εχω βγαλει απο τη μπριζα και η θερμοκρασια ειναι 26 μερα-βραδυ σταθερα, με θερμοκρασια δωματιου 27. με αυτες τις θερμοκρασιες (30+) θα εχεις προβλημα και με τα ψαρια και με τα φυτα. |
|
||||
|
||||
![]()
Το ίδιο σκέφτηκα κι εγώ με τον Χρήστο...Μήπως δουλευει ο θερμοστάτης?
Δεν μπορεί το ένα ενυδρείο σου να έχει 30 και το άλλο 26-27... 'Η το έχεις σε πολύ ζεστό μέρος και θα πρέπει να του αλλάξεις θέση. |
|
||||
|
||||
![]()
το σκεφτικά και εγώ αυτό με τον θερμοστάτη
το θέμα είναι ότι αυτός που έκανε το ενυδρείο έβαλε σε μια μπρίζα όλα τα πράγματα !! (Θερμοστάτη, Σαμπ, Αερανλία, Φλορέντζα κτλ) αρα δεν μπορώ να τον βγάλω από την πρίζα έτσι εκεί που έχει την θερμοκρασία του ο θερμοστάτης εγώ τον γύρισα στο φουλ κρύο πχ εχει 28 . 26 . 24 . 22 . 20 . και το τελυταίο κλικ δεν γράφει τπτ εγώ τον έχω εκεί που λογικά είναι το off του ... αλλά ακόμα και έτσι δεν έπρεπε να μην δουλεύει αφού η θερμοκρασία είναι πάνω από εκεί που είναι ρυθμισμένος ????? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Για τον θερμοστάτη παρατήρησε τον μήπως λειτουργεί, λογικά θα έχει κάποιο λαμπάκι όταν ανάβει.
|
||||
|
||||
![]()
δεν παρατήρησα κάποιο λαμπάκι αλλά όποτε τον ακουμπάω είναι κρύος !!
|
|
||||
|
||||
![]()
Μέχρι να φτιάξεις τον κοντρόλερ και τα ανεμιστηράκια μπορείς:
1. Περιορίσεις τον φωτισμό 2. Ανοίξεις καπάκια 3. Βάλεις ένα συμβατικό ανεμιστήρα να φυσάει την επιφάνεια του νερού. Δεν είναι μόνιμη λύση αλλά από το να χάνεις ψάρια καλύτερα έτσι παρά οι συνεχείς αλλαγές νερού |
|
||||
|
||||
![]()
έχω βρεί αυτό από ebay
http://www.ebay.com/itm/121015605039...84.m1423.l2649 ξέρει κάποιος αν είναι καλό ??? κάνει για τα λίτρα μου ή θέλω 2 ???? |
|
||||
|
||||
![]()
μια χαρα ειναι ο θερμοστατης σου
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ψάρια για ψηλές θερμοκρασίες νερού | Aquablue | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 5 | 21-09-10 00:32 |
SOS υπερβολικό ΝΟ2 | valantis315 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 14 | 03-05-10 22:23 |
Θερμοκρασίες > 30'C | sailim | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 8 | 13-03-10 08:26 |
Γατόψαρα σε χαμηλές θερμοκρασίες? | GIWRGOS | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 20 | 28-01-05 19:11 |
foreground εύκολο για υψηλές θερμοκρασίες | harris | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 08-11-04 12:47 |