|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ ωραία κατασκευή !
Μου αρέσει πολύ το aquascape σου! Για τα ψάρια τι να πούμε....μόνο που ειναι F0 τα λέει όλα! Πανέμορφα χρώματα! Καλή συνέχεια και με το καλό οι γεννες!
|
||||
|
||||
![]()
Πολλα μπραβο για την ομορφη κατασκευη και το ολο στησιμο. Το μερακι φαινεται.
Για τα ψαρια δεν εχω λογια, απλα πανεμορφα! Να τα χαιρεσαι! ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Να 'στε καλα παιδια για τα καλα σας λογια.
Chris7 τα ψαρια εχουν ωραια χρωματα γιατι εχουν την αναλογη θερμοκρασια. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Υπέροχο το ενυδρειο σου με πανέμορφα ψαράκια,τα χρώματα δεν έχουν καμία σχέση με την θερμοκρασία όμως,απλός στο παλιό ενυδρειο που τα είχες ένιωθαν άβολα και δεν έδειχναν τα χρώματα τους όλα τα ψαρια,το χρωμα στις κιχλιδες ειναι καθαρά απο την ψυχολογία που έχουν!
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Ευχαριστω για τα καλα σου λογια , οσο για τη θερμανση , ο θερμοστατης που ζεσταινει το ενυδρειο ηταν του Chris7 γι αυτο και το σχολιο. ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αν σου πω οτι δεν το θυμομουνα...θα με πιστεψεις?? ![]() ![]() Εχω δωσει τοσα πραγματα τους τελευταιους μηνες που δεν θυμαμαι που τα εχω δωσει! ![]() ![]() Ευχομαι γρηγορα να δεις μικρα....που σε τοσα λιτρα θα τα δεις σιγουρα γρηγορα!
|
|||
|
|||
![]()
Καλή Ανάσταση σε όλους!
|
|
||||
|
||||
![]()
¶ ρε τι ψάρηδες είναι αυτοί! Τρομεροί!
|
|
|||
|
|||
![]()
Πριν κανενα μηνα φυγανε τα κασανκα και τη θεση τους πηρανε παλι μια ομαδα τροφεους ικολα αυτη τη φορα.Στο συνολο τους ειναι 23 ψαρια με διαστασεις απο 5 εκ. μεχρι τελικες 13-14.Ηδη εχω δυο μπουκωμενα και οπου να 'ναι το ενα θα τα βγαλει.Σιγουρα υπαρχει περισσοτερη κινηση αλλα τσαμπουκαδες πολλους δεν βλεπω.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
350 L Tropheus Moorii Moliro | n_vergopoulos | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 36 | 02-03-14 20:55 |
Tropheus moorii ...Kasanga | komori | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 48 | 12-04-13 13:35 |
Tropheus Red Rainbow Kasanga fotos | domresvanis | Tanganyika | 5 | 23-01-11 12:35 |
Tropheus moorii sp. Kachese | stefanos.f | Tanganyika | 0 | 28-09-04 09:33 |