|
|
||||
|
||||
![]()
τα υγρα τεστ που εχω API εχει ph ammonia NO2 NO3 τι αλλο να χει δηλαδη?
Εχω διαβασει τοσα που τοσα δε διαβασα οταν πηγαινα σχολειο και πανεπιστημιο μαζι. Καθε ποσταρισμα και αλλη γνωμη... Τι να πω... Αν γιατρευτει το ψαρι απο το ich μπορει να δωσω το ενυδρειο οσο και αν το γουσταρω αλλα λυπαμαι δε μπορω μαλλον να τα παρεχω σωστη διαβιωση. εδω και 2 μηνες μονο διαβαζω η γυναικα μου θα με διωξει στο τελος πιο πολυ σημασια δινω στα ψαρια και για το διαβασμα τους. |
|
||||
|
||||
![]()
Διαβαζε τα υπομνηματα, Αυτα ειναι πιο εγκεκριμενα απο το φορουμ.
Τα ποστ περιεχουν προσωπικες αποψεις και αυτες μπορει να διαφερουν.
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπον βλεπω οτι τα σημαδια ατονουν... αυριο θα ριξω και την αλλη δοση. θερμοκρασια να ανεβασω κι αλλο? 25 26 ειναι και αν ναι για ποσο.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ | cathyki | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 25-01-11 15:41 |
API και παλι API | diaton101 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 14 | 04-12-10 19:33 |
Παλι απο την αρχη... | cherry | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 09-11-09 19:28 |
ΟΧΙ ΠΑΛΙ ... | binational | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 28-12-06 14:55 |