|
Γαρίδες του γένους Caridina Amano, Sulawesi, CRS, Tiger, Bee, Green, Red nose κλπ |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Eεεεεεεετσι!!!!! να τις χαρεις και πολλες γεννες!!!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Σας ευχαριστω παιδια.
Ναι Νικο το 8.5, κανει το νερο αμεσως γαλα, και δεν διαλυεται ακομα και σε ζεστο νερο. Εστειλλα e-mail στον Carsten Logemann και μου απαντησε οτι ο καλυτερος τροπος ειναι με co2. Παραθετω και την απαντηση του για οσους φιλους πιθανον εχουν τις ιδιες αποριες για να βοηθηθουν: " it seems hot water is not good method to dissolve all..... You can put all cloudy water in aquarium and after a while it dissolves by CO2 which comes by bacteria activity in filter..... but if you like to do best way, please use CO2. Hang in CO2 in bucket, one bubble per second and without water circulation... then after three days all minerals are dissolved. Then use 3 hours airstone to get out CO2..... as result you have all minerals dissolved and the correct water parameters...... this is best way and we do this way. cloudy water is no problem for shrimp. It's not good to storage ready water for long time.... please make fresh mixture every time. Storage for one or two weeks is no problem."
|
||||
|
||||
![]()
Να σου ζήσουν και καλους απογόνους! Με το μινεραλ είναι αρκετά πιο εύκολα τα πράγματα. Έχω ήδη έκδυση ενώ στο παρελθόν για 1.5 χρόνο που τις είχα απλα επιβίωναν.
Δώσε αν θέλεις πληροφορίες για το ενυδρείο που τις έχεις.
|
||||
|
||||
![]()
Σε ευχαριστω πολυ Αlex, με το καλο και οι δικες σου.
Προς το παρον τις εχω σε ενα μικρο 17λιτρο, ηταν το μονο στρωμενο διαθεσιμο που ειχα, μεχρι να στρωσει ο βυθος στο ενυδρειο που τις προοριζω, και τρεχει απο τις αρχες του μηνα. Εχω μπολιασει φιλτρο και βυθο, αλλα για να ειμαι πιο σιγουρος λεω να περιμενω κανενα μηνα ακομα. Το τωρινο ειναι αυτο: ![]() Ξερω οτι δεν ειναι οτι καλυτερο απο πλευρας aquascape για τα ειδη, αλλα ειναι προσωρινο. Το ενυδρειο που ξεκινησε για αυτες, ειναι αυτο: ![]() Eιναι 50 λιτρα, το χαλικι χαλαζιακο με φιλτρο βυθου απο κατω, και στις πετρες πανω ειναι cladophora. Aπο μετρησεις, ph - 8 gh - 6 kh - 4 tds - ~120 Θερμοκρασια 27° Eσυ Αlex ποιο mineral χρησιμοποιεις; ------------------------- Παράθεση:
Και το νερο ηταν αρκετα ζεστο.
Οσα ξερει ο νοικοκυρης δεν τα ξερει ο κοσμος ολος... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη klipitiklopos : 28-04-13 στις 15:35 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Πλάκα κανεις?πανεμορφο ειναι!!!καλα οι φωτογραφίες σου ειναι άψογες?Με τι βγάζεις?
|
|
||||
|
||||
![]()
Σε ευχαριστω, η πρωτη ειναι απο κινητο (Νokia N86) η δευτερη απο μια παλια canon compact 5MP, που βγαζει καλα ψιλομακρυνα, αλλα οχι κοντινα.
|
||||
|
||||
![]() To γράφει και στο site τους ...
ιnstructions of use Add Sulawesi Mineral 8.5 to water outside of your aquarium. It will almost totally dissolve if CO2 is added for a few days. On regular CO2-Quantity (one bubble per second) the salt dissolved totally into approx. 3-4 days. If you use CO2 to dissolve the mineral salt, please make sure you aerate the water afterwards for at least three hours with an air stone in order to expel the CO2! Afterwards, the water is ready for use. We recommend adapting the temperature of the new water to that in your tank. Please make sure to add any undissolved particles to your tank, too. Close the container after use. Dosage RO water, rainwater, fully desalinated water etc. is remineralised with Sulawesi Mineral 8.5 until a hardness of around 7 °dH and/or a conductance of around 220 +/- 40 µS (Mikrosiemens) is reached. This corresponds to a slightly heaped measuring spoon (around 3 g) to 20 litres of water. Measuring spoon enclosed. Ωραιο το εφτιαξες το 50 λιτρο... ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εχω ολη μερα φωτισμο να βαραει υπερωριες! ![]() Και μια πιο μακρυνη: ![]() Aπο πισω διακρινεται το αλουμινοχαρτο που εχω προς το παρον, για να μην ενοχλουνται τα πλασματα του ενυδρειου που βρισκεται απο πισω ![]() Απο φωτισμο, ειπα να την βγαλουμε οικονομικα με LED μιας και δεν υπαρχουν ιδιαιτερες απαιτησεις για φωτοσυνθεση: ![]() εγινε ip70 ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Καλοριζικες Σαββα.
Ειναι υπεροχες. ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Βγαλε και το ενυδρειακι ολοκηρο να το καμαρώσουμε λιγάκι.. |
|
|||
|
|||
![]()
Πολυ ωραιες
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τα μωρα κανουν μωρα..! | Elina | Ζωοτόκα | 10 | 10-03-12 17:38 |
τα μωρα εκαναν μωρα... | thanasis76 | Malawi | 10 | 16-12-10 15:04 |
CARIDINA SP.- CARDINAL | ARIS1983 | Γαρίδες του γένους Caridina | 5 | 01-11-10 03:14 |
Εχω μωρα!!! πολλα μωρα!!!! | soza | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 26 | 15-08-06 13:28 |
Links για CARIDINA JAPONICA | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 13-12-02 21:08 |