|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Με την κυκλοφορία νερού ο Nazgul εννοεί να περνάνε μπόλικα λίτρα ανά ώρα από το φίλτρο και να μην υπάρχουν περιοχές που δεν κινείται αρκετά το νερό, δε χρειάζεσαι spray bar.
Κάτι που μπορείς να δοκιμάσεις με τα κοχύλια για να καθαρίσουν είναι να τα αφήσεις στον ήλιο κάμποσες μέρες πριν το τελικό βράσιμο-καθάρισμα. |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραία ψαράκια! Ωραίο ενυδρείο. Καλύτερα μάζεψε όλα τα κοχύλια και μην τα έχεις διάσπαρτα.
Μπορείς να βάλεις μια φωτό για να δούμε πόση είναι η βρωμιά? |
|
||||
|
||||
![]()
Ορίστε και δυο φωτογραφίες. Έβγαλα με μια τσιμπίδα το πρωί τόσα και γέμισε πάλι. Θα πάρω άλλα κελύφη, καθαρισμένα να τελειώνω...
|
|
||||
|
||||
![]()
Τα αδειασες τα σαλιγκαρια με οδοντογλυφιδα ενω τα εβρασες? Πολλα υπολειμματα αφησαν.
|
||||
|
||||
![]()
Αυτό το σημείο που έβγαλα φωτογραφία είναι το πολύ χάλι. Τα άδειασα, δε φαινόταν τόση πολύ βρωμιά. Για αυτό λέω να τα βγάλω να βάλω καινούργια, πλυμένα, καθαρισμένα. Βρήκα στο internet, από βδομάδα θα τα παραγγείλω αν είναι. Να τα βγάλω ένα - ένα από την άμμο αυτά θα μου πάρει 10 ώρες. Θα βγάλω μια λεπτή στρώση μάλλον της άμμου έτσι όπως έγραψα πιο πάνω. Τα ψάρια δε νομίζω να πάθουν τίποτα, δε θα προλάβουν να συνηθίσουν το περιβάλλον μέχρι να το φτιάξω. Λίγες ώρες θα μείνουν εκτός ενυδρείου. Μετά μια ζωή θα ζουν με την ησυχία τους!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να τα αφαιρεσεις με σκουπα βυθου κατα τη γνωμη μου, επιμενω. Ειναι τοσο απλο για να σε προβληματιζει.
Μου κανει εντυπωση, παντως, που αφησαν τοσα υπολειμματα. Τα δικα μου σκεψου τα πηρα απο delicatessen και δεν ειχαν μονο σαλιγκαρι μεσα, αλλα και σκορδο, βουτυρο και μυρωδικα. Δεν εμεινε ιχνος απο σαλιγκαρι, ουτε απο μυρωδια. Τα επεξεργαστηκα απειρες φορες, βεβαια. Σιγουρεψου οτι αυτα που θα παρεις δεν εχουν αρωμα. Αν εχουν, να εισαι πολυ σχολαστικος και υπομονετικος με το καθαρισμα τους.
|
||||
|
||||
![]()
ο πιο σιγουρος και ευκολος τροπος για να καθαρισεις απολυτα τα κελυφη ειναι να τα αφησεις 2-3 μερες διπλα σε μια....μυρμιγκοφωλια!! εκει θα αναλαβει ο "στρατος"...και οταν δεις οτι σταματαει η κινηση θα εισαι σιγουρος οτι τα κελυφη ειναι ΑΠΟΛΥΤΑ καθαρα..
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Χαχα! Δεν εχεις και αδικο.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
NEOLAMPROLOGUS MULTIFASCIATUS | takisgoa | Tanganyika | 2 | 18-11-10 23:15 |
Neolamprologus multifasciatus | pavlos15 | Tanganyika | 35 | 07-06-10 23:32 |
Neolamprologus multifasciatus | imichal | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 4 | 19-02-08 23:14 |
Neolamprologus multifasciatus | Steve | Tanganyika | 6 | 20-07-07 19:31 |