|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλα που τα βρισκετε τα ενυδρεια στα σκουπιδια ρε,σε εμας εδω μονο κατι παλια στρωματα και κανενα ντιβανομπαουλο πετανε
![]()
|
||||
|
||||
![]()
τελικα απο οτι διαπιστωσα η σιλικονη στο μπροστινο τμημα του ενυδρειου ηταν πολυ χαλια... οποτε την αφαιρεσα τελικως ολη και την ξαναπερασα με καινουργια..... ας ελπισουμε οτι θα φτιαξει και δεν θα κολημπισω μολις το γεμισω.....χαχαχχαχα!!!!
|
||||
|
||||
![]()
ρε παιδια να κανω μια ερωτηση.... το 240αρι της juwel δεν εχει πουθενα κοντρες?? δεν θα επρεπε να εχει κοντρες???
|
||||
|
||||
![]()
Γενικα μιλωντας αν το τζαμι ειναι χοντρο κανενα ενυδρειο δεν θελει κοντρες. Οσο πιο παχυ τοσο λιγοτερη η στρεβλωση στο κεντρο. Τις κανουμε για το better safe than sorry. Πχ εγω εκανα ενα 120λιτρο με 8αρι τζαμι και δεν εβαλα κοντρα πουθενα. Στρεβλωσε γεματο 1 χιλιοστο και ουτε. Αν εβαζα 6αρι ομως θαθελε πανω κατω κοντρα.
|
|
||||
|
||||
![]()
οποτε ειναι απο την μανα του χωρις κοντρες να υποθεσω..... γιατι το τζαμι ειναι αρκετα χοντρο.....
|
||||
|
||||
![]()
Ε υποθετω και εγω juwel ειναι αυτη. Σιγουρα καποιος ιδιοκτητης θαναι πιο σωστο να απαντησει. Αλλα δυσκολο το βλεπω ο προγγουμενος ιδιοκτητης ναχει βγαλει τις κοντρες αν υπηρχαν. :P
|
|
||||
|
||||
![]()
και εγω δεν πιστευω καποιος να εκανε κατι τετοιο.... αλλα ποτε δεν ξερεις... ρωτας και εχεις το κεφαλι σου ισηχο!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ------------------------- το ενυδρειο ειναι πλεον μεχρι πανω γεματο εντελως!!!! ειναι εδω και κανα 2-3 ωρες ετσι δεν εχς δει ουτε σταγωνα..... αν περασουν μερες παιζει να ανοιξει πουθενα???η οτι βλεπω αυτην την στιγμη αυτο θα παραμενει???
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη pantelos : 29-04-13 στις 06:13 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Σου είναι εύκολο να βγάλεις μια φωτό,γιατί και εγώ βρήκα ένα 200αρι με επισκευασμένη τη μια πλευρά αλλά πάλι χάνει από εκείνο το σημείο.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
λιγο βοηθεια!! | pantelos | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 6 | 12-03-11 11:40 |
"διαροη"..λιγο help | akis7 | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 16-11-10 00:23 |
λιγο βοηθεια!!!!!!!!! | mpampi19 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 2 | 20-08-10 09:47 |
την βοηθεια σας για λιγο..... | tazkorinthos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 06-03-09 15:07 |
λιγο βοηθεια | stefapat | Malawi | 6 | 02-12-08 12:48 |