|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τα figure 8 puffers γινονται λιγο μικροτερα, γυρω στα 8 εκατοστα και δεν θα τα εβαζα σε τιποτα λιγοτερο απο 100 λιτρα, ενα ατομο παλι μονο. Το θεμα δεν ειναι αν χωραει να στριψει σε μηκος μεσα στο ενυδρειο. Το θεμα ειναι οτι υπαρχουν ψαρια κινητικα που θελουν πολυ χωρο και πολλα λιτρα για να επιβιωσουν σωστα. Αλλιως ταλαιπωρουνται και ειναι κριμα. Σκεψου οτι για τα Dwarf Puffers που ανεφερες νωριτερα, ειχα 2 μονο για 1.5 χρονο σε ενα ενυδρειο σχεδον σαν το δικο σου. Εδω και 2 εβδομαδες "τολμισα" με μεγαλο ρισκο να εχω τρια σε αυτο το ενυδρειο, αλλα καταλληλα διαμορφωμενο με κρυψωνες και πολλα φυτα. Ολα θελουν το χωρο τους για να μην εχεις προβληματα.
|
||||
|
||||
![]()
Και πάνω που πήγαινα να γράψω ότι βρήκα μικρό - μεγάλο puffer γιατι όχι λιγότερο απο 100; Στα 60 θα πέθαινε? θα ειχε νανισμο?
|
|
||||
|
||||
![]()
Εσυ πριν λιγο ειπες οτι δεν θα ηθελες να ζεις σε ενα διαμερισμα 2χ1 στην Κινα αυτο γιατι να ζησει χαζο ειναι?
Η΄ επειδη ειναι ψαρι και δεν μιλαει δεν μας νοιαζει?
|
||||
|
||||
![]()
οχι αλλα δεν ειναι πολυ μεγαλο γι'υτο ρωταω
ειδικα οταν βλεπω κατι τετοια στο youtube http://www.youtube.com/watch?v=zVTDtBrVue8 http://www.youtube.com/watch?v=9lKdcvoKG_M το εχει σε 8 γαλονια νερο = 30 λιτρα και παλι βολταρει και καποιος κατω του λεει οτι καλο ειναι να το βαλει σε 15 γαλονια νερο (60 ltr)!!!!!!! και το εχει και σε μαυρο χαλι ουτε φυτα, αθλιο φιλτρο, μεγαλα ρευματα ουτε κρυψωνες ..... εγω σε συγκριση με αυτο ειχα βασιλια με αυτα που εχω σκοπο να βαλω στο ενυδρειο.... εδω περιμενω το νεο seneye που μετραει και νιτρικα να το παρω να ειμαι online με το ενυδρειο ολη μερα! (εχουν πει θα βγει το 1 τριμηνο του 13 ) δεν λεω οτι αυτοι ξερουν ποιο πολλα απο εσας επαναλαμβανω, συζητηση κανουμε |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παρά λίγο τραγωδία... | anko184 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 24 | 17-11-11 02:13 |
Καλύτερα να ρωτάς παρά να πονάς.. | almost | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 39 | 04-02-10 22:20 |
κάλιο αργά παρά ποτέ | george82 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 12 | 25-09-09 04:22 |
Κάλιο αργά παρά ποτέ | THEOFANIS6 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 18-10-07 10:43 |
Κάλιο. | ThDam | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 18-11-05 02:12 |