|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Παράθεση:
![]() Θα ακολουθησουν και αλλα videos με τις ανασκαφες, παντως! Ειναι μικρα και λιγα ακομα, σε λιγο καιρο θα γινεται πανικος στο ενυδρειο.
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο! Τρομεροί οι ψάρηδες!
|
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ρε, τι εισαστε εσεις ρε??? (ξανα ξερετε ποιοι εισαστε λεμε!
![]() Θα βαλω σκορδα στο ενυδρειο την επομενη φορα που θα πιουμε τσιπουρα στο σπιτι μου! ![]() Με ξυπναει το πρωι η Χαρα με τη φραση "ξυπνα, το ενυδρειο με τα Multies χανει νερα!!!" ![]() Καταλαβαινεται ποσο γρηγορα βρεθηκα απο το κρεβατι στο ενυδρειο. Νερα στο πατωμα και το περισσοτερο διπλα σε πολυπριζο. Παλι καλα που δεν επαθε καμια ηλεκτροπληξια. Ειχα και το ballast στο πατωμα, γιατι χθες ειχα το πρωτο κρουσμα, εφοσον δεν εκανε καλη επαφη και εκανα μερεμετια. Τελικα πρεπει να εβγαζε νερα γιατι επεσε η σταθμη του νερου λογω εξατμισης (τα ανεμιστηρακια δουλευουν στο φουλ πλεον) και το spray bar πιτσιλουσε νερο προς τα πανω. Ετσι βγηκαν απο το καπακι στην πισω πλευρα, εγλυψε το επιπλο και εφτασε στο πατωμα.Ολο συτο γιατι ο ![]() Τωρα περιμενω να στεγνωσουν τα νερα για να δω αν ηταν οντως απο εκει ή προκληθηκε απο αλλου το προβλημα. Αντε καλημερα, ωραια αρχισαμε σημερα! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Εγω παντως ειμαι γουρλης! Δε ξερω ποιος φταιει για ολα τα δεινα!
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() το σπρευ μπαρ σου ηταν σχεδον ετοιμο να πιτσιλισει γιατι ειχες ηδη χαμηλα την σταθμη, πραγμα που δεν ηταν κακο αλλα δεν σκεφτηκαμε την ζεστη που εβγαλε ξαφνικα και την εξατμιση που θα γινοταν.. αιντε καλημερα! |
|
||||
|
||||
![]()
Καλα ρε, πλακα κανω. Αμεσως να πεις οτι σε κατηγορουμε!
![]() Πρεπει να τη στερεωσω με τις βεντουζες τη μπαρα led τελικα για να μην εχω τα ιδια παλι. Καλυτερα που εγινε τωρα, παντως, παρα σε ωρες που δεν θα ειναι κανενας στο σπιτι. Αλλα πηρα μια τρομαρα πρωι πρωι δε λεγεται...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Neolamprologus multifasciatus | aquadominus | Tanganyika | 29 | 17-04-15 10:27 |
Neolamprologus multifasciatus | pavlos15 | Tanganyika | 35 | 07-06-10 23:32 |
Neolamprologus multifasciatus | imichal | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 4 | 19-02-08 23:14 |
Neolamprologus multifasciatus | antonis_p | Tanganyika | 1 | 24-01-08 08:47 |