|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Ν. Αμερικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
καλημερα και απο μενα. φιλε μου ειναι παρα πολυ ωραιο το ολο στησιμο που εχεις κανει, εγω προσωπικα δεν θα πειραζα τιποτα. θα συμφωνησω με τους φιλους για το μαυρο φοντο! ειχα και εγω καποτε μαυρο και τα ψαρια ηταν καπως μουντα στα χρωματα, οταν το εβγαλα, πεταξανε πολυ περισσοτερο χρωμα. οσο για το φαι, μην τα λυπασε καθολου. μπουκωνε τα συνεχεια. ο δισκος παιρνει το 80% τις αναπτυξης του τον πρωτο εναμιση χρονο. μπραβο και παλι.
|
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστω φιλε μου για τα καλα σου λογια,οσο φαι μπορω τους δινω να σκασουν
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Βασικα...δεν θελει σκεψη!πρεπει να το βγαλεις..
![]() φιλικα παντα..
|
|||
|
|||
![]()
Σιγα ρε συ δεν υπαρχει θεμα παρεξηγησεις μιλατε ανοιχτα και βαρατε αν χρειαστει
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
καφε ειναι οτι πρεπει..η σκουρο η ανοιχτο...μπορεις να παρεις γκοφρε απο ενα βιβλιοπωλειο.(σε δυσκολευει ομως στην τοποθετηση κ χαλαει ευκολα,ειδικα αν βραχει λογω του οτι ειναι πολυυυ λεπτο)δες ομως τις διαστασεις του γκοφρε!αλλιως βες μια 2 κουτες μεγαλες καφε κ φτιαξε το εσυ οπως το θες βαση το ενυδρειο σου!
οσο για οσους το χουν ισως δεν το ξερουν....η δεν τους νοιαζει!! κ γω οταν ειχα βαλει μαυρο εμφανισαν τις μπαρες τους ολοι!μολις το αλλαξα ολα κομπλε.. ![]() κ ταιριαζει το καφε κ στον βιοτοπο..
|
||||
|
||||
![]()
Ή βάψ' το με πλαστικό χρώμα (2-3 χέρια). ¶μα θελήσεις να το αλλάξεις βγαίνει πανεύκολα με ξύσιμο ή και νεράκι αν χρειαστεί.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
250 λιτρα δισκοενυδρειο ερωτηση? | kikonec | Δίσκοι | 1 | 19-03-12 20:57 |