|
|
||||
|
||||
![]()
Κριμα και για τα 2 που βασανιστηκαν!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μην βαλεις τιποτα αλλο,βεβαια, ακομα. Ειναι νομιζω καιρος να δεις τα περι εξωτερικου φιλτρου που σου ελεγα πριν καιρο, αν θελεις να συνεχισεις με puffers. Εστω για να σωθει το ενα που εμεινε. Ειναι ζορικα στις απαιτησεις φιλτρανσης, οσο και να ξεγελαει το μεγεθος τους και οπως φαινεται, πολυ πιθανο να υπηρχε οντως προβλημα με ελλειψη ισχυρης βιολογιας, για να φυγει και το δευτερο. Ειναι μικρο το φιλτρο σου. Θα ηταν αριστο αν ηταν μονο οι γαριδες στο ενυδρειο. Κριμα και παλι, λυπηθηκα για τα ψαρακια.
|
||||
|
||||
![]()
δεν λυπήθηκες μόνο εσύ Θοδωρή..
Παρεπιπτόντως και το άλλο φαγώθηκε.. όπως και να έχει δεν ξέρω απογοητεύτηκα και μάλλον θα το δώσω το τελευταίο, γιατί από ότι φαίνεται δεν είμαι ικανός να έχω πάφερ.. ![]() Οπότε όποιος το θέλει ας μου πει.. |
|
||||
|
||||
![]()
Θελουν καλη προετοιμασια τα σκασμενα. Σωστο εξοπλισμο και αρκετο διαβασμα. Ενα τριμηνο διαβαζα αγγλικη βιβλιογραφια για να τα παρω τελικα πριν εναμισυ χρονο, οταν τα πρωτοεβαλα. Σιγουρα δεν ηταν χαμενος χρονος.
Ισως θα ηταν καλυτερα να το δωσεις το τελευταιο, θα συμφωνησω. Μην απογοητευεσαι, απλα δεν ησουν ακομα ετοιμος για τα διαβολακια. Προχωρησε με κατι αλλο προς το παρον και οταν θα εισαι ετοιμος και με καλυτερες προοπτικες, μπορεις να ξαναδοκιμασεις ![]() Καλη συνεχεια.
|
||||
|
||||
![]()
Καλή συνέχεια κι από μένα και μην σε παίρνει από κάτω
Απλά την επόμενη φορά, μην βιαστείς στην επιλογή σου Υπάρχουν αρκετές πιο "ευκολες" επιλογες και εδώ μέσα υπάρχουν αρκετοί για να σε βοηθήσουν... ![]()
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ πολύ!
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Εγώ θα σου πρότεινα να μην ασχοληθείς άλλο με το χόμπι, (τουλάχιστον οχι ακόμα).Όταν αισθανθείς έτοιμος να ακούσεις τι σου λένε, τι σου προτείνουν και τι σε συμβουλεύουν τότε ναι προχώρα με τα 1000!! Μέχρι τότε ασχολήσου με κάποιο άλλο χόμπι ,που να μην περιλαμβάνει κάτι το οποίο είναι ζωντανό και αναπνέει. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παρουσίαση Dwarf Puffers | nazgul | Άλλα ψάρια Ασίας | 104 | 06-06-16 20:50 |
Dwarf Puffers | giorgio | Άλλα ψάρια Ασίας | 24 | 24-05-11 22:55 |
Νεο ενυδρειο με dwarf puffers | PUF | Αρχάριοι γλυκού νερού | 41 | 16-06-08 21:24 |
dwarf puffers (Carinotetraodon travancoricus) | Mariel | Άλλα ψάρια Ασίας | 6 | 03-03-05 20:17 |