|
|
|||
|
|||
![]()
Γνωριζεις τιμες;στο περιπου για ολα αυτα ποου χρειαζομαι
|
|
||||
|
||||
![]()
γι αυτό σου είπα εχθές, βάλε φωτογραφία να δούμε τι έχεις, τι πιθανόν χρειάζεσαι και σε τι βάθος χρόνου πρέπει να τα πάρεις.
|
|||
|
|||
![]()
πήρα ένα φίλτρο boyu sp-601f...δεν γνωρίζω πως να το βάλω.μπορεί κάποιος να με βοηθήσει?
ναι κάποια στιγμή θα ανεβάσω και φωτογραφία |
|
||||
|
||||
![]()
Χωρις να θελω να σε αποθαρινω απο κατι το φιλτρο που πηρες δυστηχως δεν κανει για τις χελωνιτσες σου!Αν ανεβαζες μια φωτο θα σε βοηθουσαν ολα τα παιδια στο τι να παρεις χωρις να πεταξεις καθολου λεφτα!
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Γιατι δεν κανει; |
|
||||
|
||||
![]()
είναι πολύ μικρό και οι χελωνίτσες βρωμίζουν αρκετά.
δεν τις έχουμε δει και δεν ξέρουμε το μέγεθός τους καθώς και του ενυδρείου. αν είναι μικρούτσικες για μικρό διάστημα από το τίποτα, θα σε βολέψει. σε λίγους μήνες θα χρειαστείς μεγαλύτερο. δεν πειράζει, δεν παέι χαμένο ένα τέτοιο φιλτράκι χρειάζεται να υπάρχει στην άκρη. επειδή το ύψος του νερού σου θα είναι μικρό, μάλλον πρέπει να το βάλεις ξαπλωμένο. εκτός του σφουγγαριού που βλέπω στο ιντερνετ, τι άλλο έχει μεσα το φίλτρο? φωτος....
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Λαστιχο για αερα,διακοπτη για ενταση νερου και μερικα πλαστικακια |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Οι χελώνες μου | Crazy_Beaver | Άλλα ζώα | 40 | 29-10-13 17:58 |
Ξεκίνημα με νεροχελώνες. Να το επιχειρήσω? | ChocolatePuma | Άλλα ζώα | 52 | 24-04-13 16:11 |
Νεροχελώνες και θολό νερο | venetsianos3 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 20 | 17-03-13 21:38 |
οι χελώνες μου!!! | valantis | Άλλα ζώα | 9 | 18-01-10 18:22 |
Νεο σπιτι για τις νεροχελώνες μου. | Σπύρος Μ | Άλλα ζώα | 26 | 22-10-08 14:37 |