|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
και το καλο ειναι οτι δεν λειπει τιποτα ειναι ολα κομπλε και καπακια και το φςτιστικο δουλευει κανονικα και ολα..... κριμα ειναι να παει ετσι χαμενο...
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πασχαλιατικο ΔΩΡΟ!!!!
|
||||
|
||||
![]()
αχαχαχαχαχαχ!!!!! ναι οντος καπως ετσι..... αλλα ηθελα να του κανω παρατηρηση αυτου που το πεταξε.... μα ειναι δυνατον να πεταξει ολοκληρο ενυδρειο και να μην μου αφησει εκει περα και κανενα φιλτρο?>?? θα μπω σε εξοδα παλι τωρα.... ειχα τα αλλα θα εχω αλλο ενα τωρα...αχαχαχαχαχ!!!
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
οπ φιλε μου να σαι καλα ευχαριστω για την βοηθεια σου!!!!θα ειναι χρισιμο πιστευω το βιντεακι!!!
![]() ![]() ![]() ------------------------- λοιπον το ενυδρειο μολις κολιθικε!!! αφαιρεσα μεγαλο τμημα της παλιας σιλικονης γυρω απο την διαροη και το ξανακολισα..... εχς βαλει και μπολικι σιλικονη για ποιο σιγουρα.... τωρα ποσες μερες θελει να στεγνωσει τελειως αυτο για να δουμε τι καναμε??? ![]() ![]() ![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη pantelos : 26-04-13 στις 16:49 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
2-3 αστο για σιγουρια
|
||||
|
||||
![]()
μια χαρα σου εκατσε, μοναδικο εξοδο λιγη σιλικονη, super
![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
λιγο βοηθεια!! | pantelos | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 6 | 12-03-11 11:40 |
"διαροη"..λιγο help | akis7 | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 16-11-10 00:23 |
λιγο βοηθεια!!!!!!!!! | mpampi19 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 2 | 20-08-10 09:47 |
την βοηθεια σας για λιγο..... | tazkorinthos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 06-03-09 15:07 |
λιγο βοηθεια | stefapat | Malawi | 6 | 02-12-08 12:48 |