|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
ευτυχώς γιατι την είχα την αγωνία μου για τον ψάρι μου
![]() ευχαριστώ |
|
||||
|
||||
![]()
μοδα εγινε με τις 8ωρες διακοπες?
Πριν δυο βδομαδες ειχαν κανει εδω... Κανενα απολυτως προβλημα. Εγω το μονο που ειχα ανησυχησει ηταν η θερμοκρασια -κι ειναι το μονο που πρεπει να σε ανησυχει- αλλα ενταξει δεν εκανε τρελη βουτια. Αν ηταν χειμωνας πιθανο να σκεπαζα με κουβερτες η και παπλωμα
|
||||
|
||||
![]()
Υπάρχουν ήδη πολλά θέματα με την ίδια ερώτηση αν γίνει μια αναζήτηση.
|
||||
|
||||
![]()
Για την ιστορια και αεραντλια σιγουρα δεν θα χρειαστεις μιας και...ειναι μονομαχος.
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
τελικά έκανα ρεκόρ η ΔΕΗ 8 ωρες ακριβώς και με το νόμο.
ο μονομάχος μια χαρά και το νερό χωρίς να αλλάξει θερμοκρασία διότι ήταν ζεστή μέρα ευχαριστώ |
|
||||
|
||||
![]()
Αντε ωραια!
Αυτη την περιοδο ειναι πιο ευκολα τα πραγματα σε διακοπη ρευματος, παντως, γιατι η θερμοκρασια δωματιου ειναι πολυ κοντα σε αυτη των ενυδρειων μας. Ηδη ανοιξαν τα ανεμιστηρακια σημερα στα δικα μου. Το καλοκαιρι ειναι δυσκολα, γιατι αν ανεβει πολυ η θερμοκρασια, μειωνεται δραματικα το ποσοστο οξυγονου στο νερο. Οποτε μια αεραντλια μπαταριας θα ηταν απαραιτητη σε καθε χομπιστα, για καλο και για κακο.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μαλιστα εχει τεθει τοσες φορες που μαλλον θα υπαρχει αντιστοιχο ακριβως και ως προς τις ωρες διακοπης..... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Διακοπή ρεύματος | giorgio | Αρχάριοι γλυκού νερού | 17 | 11-10-08 22:22 |
Διακοπή ρεύματος | Filotas | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 03-12-07 09:52 |
Sos,Διακοπή ρεύματος.... | Tkagem | Γλυκό νερό - Γενικά | 20 | 27-04-07 10:57 |
Διακοπή ρεύματος.... | parrot | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 10-07-06 22:43 |
Διακοπή ρεύματος | HellRazer | Γλυκό νερό - Γενικά | 20 | 17-02-04 21:01 |