|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|||
|
|||
![]()
τι τα θελετε τα ηλεκτρονικα θερμομετρα?
αναλογικο, απλο θερμομετρακι ->εγγυηση. |
|
|||
|
|||
![]()
Θα με τρελάνει αυτό το θερμόμετρο.Αφού το άνοιξα και του έβαλα καινούρια μπαταρία,έδειχνε πάλι farenheit.Οπότε το άφησα εκτός ενυδρείου και μετά από μερικές ωρίτσες που το ξαναείδα έγινε το θαύμα και δείχνει πάλι κελσίου..!!
Φυσικά δεν ξέρω αν θα είναι πια αδιάβροχο,αλλά δε με νοιάζει μιας και έχω ήδη από ημερών εφοδιαστεί με 2 καινούρια θερμόμετρα αλκοόλης..!! Παρεπιπτόντως τα δύο αναλογικά δείχνουν την ίδια θερμοκρασία,ενώ το ψηφιακό δείχνει 1,5 βαθμό παραπάνω... |
|
||||
|
||||
![]()
Ακριβείας η ψηφιακή κινεζιά,λεω εγω τώρα..............
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εφόσον και τα δυο δειχνουν ιδια θερμοκρασια...το ψηφιακό ![]()
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]()
Μην το εμπιστευεσαι το συγκεκριμένο, εάν βάλεις αναλογικό θα δεις την πραγματική θερμοκρασία του ενυδρείου, το είχα αυτό και εδειχνε ότι ήθελε
|
|
||||
|
||||
![]()
Θα συμφωνησω. Μια φορα πηρα ενα τετοιο, λειτουργησε για 1-2 μηνες και απο τοτε μονο αναλογικα χρησιμοποιω. Ειναι εγγυηση, δεν προκειται να χαλασουν γιατι κατι επαθε η πλακετα ή πηρε νερο.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Δωρεάν ψηφιακό περιοδικό | Κλεόβουλος | Ιστοσελίδες στο Internet | 32 | 07-10-14 18:03 |
Οικολογικά ντοκιμαντέρ από το ψηφιακό αρχείο της ΕΡΤ... | neos | Εύκρατη ζώνη | 1 | 08-03-11 12:24 |
Αλλάζουν κέλυφος? | freediver | Γαρίδες -€“ Καρκινοειδή | 5 | 04-09-08 23:45 |
Αλλάζουν χρώμα τα ψάρια μου :$!!!!!!!!!!!! | manolis_giouvanakis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 26-02-08 20:22 |