|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν είναι άσχημο
![]() Τον κυκλοφορητή δεν τον βλέπω.Τον έχεις προσαρμόσει στο βιδωτό καπάκι? Το ότι μένουν κάτω τα βαριά σημαίνει ότι δεν έχει μεγάλη ροή και δεν μπορεί να τα τραβήξει. Για την οξυγόνωση βοηθάει το spaybar στην ανατάραξη της επιφάνειας. Πόσα λίτρα είναι το ενυδρείο? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ------------------------- ΤΟ μαυρο που φαινεται στην τελευταια φωτο ειναι το σωληνακι που βγαζει το νερο... κανει καλη αναταραξη ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη boutas ski : 24-04-13 στις 18:37 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Το ότι μένουν κάτω τα βαριά σημαίνει ότι δεν έχει μεγάλη ροή και δεν μπορεί να τα τραβήξει.αυτο σημαινει οτι πρεπει να μειωθει η τρυπα κατω ε?
Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να τη μειώσεις. Αν ήταν πιο ισχυρός ο κυκλοφορητής θα τα τράβαγε όλα. Κάνεις μια σκούπα και τα μαζεύεις ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ωραια...!! αρα κανω σκουπιτσα με την DIY σκουπα μου...!! χαχαχα ο μαστροχαλαστης ζει...!
Υ.Γ. σκουπα καθε ποτε κανουμε? πχ μια φορα στο μηνα? |
|
||||
|
||||
![]()
Μαζί με την αλλαγή νερού (κάθε βδομάδα) είναι καλύτερα.
|
|
||||
|
||||
![]()
ωραια...!! και κατι τελευταιο. Οταν ρουφαει η σκουπα τα πετραδακια ,τα σηκωνει και τραβαει μπολικη βρωμα απο κατω... αυτο ομως δεν ανεβαζει και την αμμωνια? (η αμμωνια μου ειναι "0" ) πειραζει που το κανω ετσι?
|
|
||||
|
||||
![]()
Έτσι να το κάνεις. Αυτά που τραβάει, όταν μένουν, σου ανεβάζουν τα νιτρικά.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Diy Φιλτρο Του Φτωχου | mhxninja | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 8 | 09-11-11 14:10 |
Φιλτρο UV | notistheos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 10 | 12-11-10 23:33 |
φιλτρο? | lio2006 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 12-08-10 12:28 |
Εξ.φιλτρο και διαχυση CO2 | kill_bill | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 08-04-08 12:39 |