|
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Μπράβο κι από μένα. Θα κάνω κίνηση στα υπάρχοντα μαγαζιά εδώ.
Προσωπικά θα τυπώσω την αρχική μορφή. Είναι πολύ ωραίο με το watermark, αλλά από την αρχική θα τυπώσω 100, ενώ με την έκδοση watermark θα τυπώσω 20, λόγω κόστους μελανιών. |
|
||||
|
||||
![]()
Τυπώνουμε - Μοιράζουμε - Διακινούμε - Διαδίδουμε
παντού το φυλλάδιο του GAB ![]() μ' αυτή τη λογική φτιάχτηκε έτσι, ώστε με μικρό κόστος σ' έναν απλό εκτυπωτή να μπορεί να ο καθένας μας να το χρησιμοποιήσει ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Συγχαρητηρια!τελεια προτοβουλεια.θα ηθελα να πω κι εγω κατι.ειχα δει καποια παιδια απ το φορουμ που ειχαν μπλουζακια gab λογω ενος διαγωνισμου και ζηλεψα!!!
![]() θα ηθελα λοιπον να φτιαξουμε μπλουζακια του gab.ευχομαι να το δειτε και να το υλοποιησουμε γιατι πολυ θα ηθελα ενα τετοιο μπλουζακι... ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
κιεγω θελω κιαλλο μπλουζακι,αλλα ποιος θα τρεξει... ![]() παντως αν αποφασισουμε να βγαλουμε ομαδικα μπορω να τρεξω εγω αν θελετε ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
πολύ καλή κίνηση
εμπρός να γεμίσουν οι παραλίες με μέλη του GAB ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τα αιτηματα σας για μπλουζες,μαγιο,παρεο,σουτιεν με λογοτυπα GAB στον EXELIX παρακαλω...
![]()
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Xου ιζ σι ρε?
Η Αντωνελα στους Αγιους αν κρινω κορμι-τριχα-πισω τοπιο?
|
||||
|
||||
![]()
τωρα,σοβαρα.αν αποφασιστει πεστε μου,εγω εχω χρονο
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
χαιρομαι που το θελετε κι αλλοι αυτο για τα μπλουζακια.
![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Από τη Πράγα με αγάπη!!! | gewre | Φωτογραφίες μελών | 2 | 22-01-09 18:54 |
Από τη Βιένη με αγάπη!!! | gewre | Φωτογραφίες μελών | 6 | 09-03-08 00:47 |
13.000.000 ενυδρεία!! | Tolis | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 23-09-06 00:21 |