|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν εγραφες και νομιζα δεν ειχες σκοπο να βαλεις. Τοτε μια χαρα, καλη τυχη σου ευχομαι και καλα γρασιδια!
![]() Περιμενουμε εξελιξεις.
|
||||
|
||||
![]()
Προστέθηκε και μια σημερινή φωτογραφία
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
καλη αρχη φιλε μου και υπομονη σε 1 εβδομαδα θα αρχισεις να βλεπεις αναπτυξη....
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ καλη αρχη! Σε 1 μηνα περιπου θα ειναι φουντωμενο!
|
|
||||
|
||||
![]()
Σήμερα μπήκε νεράκι και προστέθηκαν μερικά ήδη φυτών στο backround για αποφυγή άλγης. Τέθηκε σε λειτουργία και το co2 με 60φ/λ, καλά είναι ή να το δυναμώσω για αρχή ?
Μην φάει κανένα σοκ η cuba. Ζωντανοί οργανισμοί μέσα δεν υπάρχουν ακόμα. Μέχρι το βράδυ μόλις κάτσει το νερό και η θολούρα θα βάλω και νέες φωτογραφίες. |
|
||||
|
||||
![]()
Να και μερικές νέες φωτογραφίες αφού μπήκε το νερό και η φιάλη με το co2 και αρχίσαν οι μετρήσεις. Αφού στρώσανε τα φίλτρα με μπόλι μπήκαν και τα πρώτα ψαράκια μετά από μια εβδομάδα, η πρώτη άλγη που αντιμετώπισα αφού μπήκε νερό ήταν η τριχοειδής, αλλά μετά από 3-4 μέρες εξαφανίστηκε μόνη της. Η cuba άρχισε να ψηλώνει προς τα πάνω γιατί δεν έχω σταθεροποιήσει ακόμα το co2, ίσως να το έχω ακόμα χαμηλά το πειράζω λιγάκι σταδιακά κάθε μέρα μην κάνω κακό τα ψαράκια.
|
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ομορφο γινεται...
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νέο τύπου iwagumi | Butterfly | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 37 | 12-04-13 11:09 |
IWAGUMI Cube | zak | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 9 | 24-03-12 16:56 |
dry start με προβλημα | Αber | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 01-09-11 16:45 |
iwagumi-αλγη | konstantinos187 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 11 | 31-12-10 12:23 |
Iwagumi | Τσιόνογλου Σταύρος | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 9 | 09-03-10 15:28 |