|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
οι τρυπες εγιναν πριν απο λιγο!!!
|
||||
|
||||
![]()
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]()
Τα 40αρια τελικά αποδείχτηκαν μικρά. Κρατάνε τη θερμοκρασία αλλά δουλεύουν αρκετή ώρα...και τα φοβάμαι στους μεγάλους καύσωνες
Παίζει ρόλο εκτός από το μεγεθος τους και η ποιότητα τους (καρακινέζικα)!!! Οπότε σκέφτομαι για 2 - 80ρια Αξίζει να δώσω τόσα χρήματα για (2) http://www.e-shop.gr/product?id=PER.640202 ή να πάω σε κάτι πιο φθηνό http://www.e-shop.gr/product?id=PER.806506
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]()
Ολα σχεδον καρακινεζικα ειναι.
Το πρωτο ειναι ακριβο, το δευτερο ψοφιμι. αυτο κανει http://www.e-shop.gr/product?id=PER.809151
|
||||
|
||||
![]()
Εγω απο το πλαισιο τα απλα χρησιμοποιω και την κανουν μια χαρα τη δουλεια τους, παντως.
------------------------- Επισης, δεν ξερω τι κανετε εσεις, αλλα καθε χρονο τα αντικαθιστω γιατι πιανουν αλατα. Οποτε, δεν θα ηθελα να βαλω κατι πολυ ακριβο ή να ψαχνω για καιρο να βρω κατι ιδιαιτερο, εφοσον θα δουλεψει ενα καλοκαιρι μονο.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nazgul : 18-05-13 στις 20:13 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ευχαριστώ Θοδωρή και Σπύρο
|
||||
|
||||
![]()
Ειναι και αναλογα το ενυδρειο. (το νερο του ποσο σκληρο ειναι και βγαζει αλατα κλπ)
Εγω εχω τα ιδια στα περισσοτερα ενυδρεια εδω και χρονια. Καποια που μου εχουν καει, δεν καηκαν απο ... σκονη ή αλατα. Ανεβηκε η σταθμη του νερου και τα καλυψε (εκανα manual αναπληρωση και ξεχαστηκα). Ομως το περιεργο ειναι οτι αυτα που καηκαν ηταν τα ακριβα. Το ενα απο τα 4 ακριβα, το ειχα αντικαταστησει με το "φτηνο" konig, το οποιο συνεχισε να λειτουργει και υποβρυχιως. Ακομα το εχω. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αυτό? http://www.e-shop.gr/product?id=PER.640111
Ψαχνω λευκά...και νομίζω πως θα καταφερω να κόψω τα λεντ...
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
diy led καπάκι | mariakis | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 23 | 13-03-11 14:01 |
Diy καπάκι vol. 3!!! | Neoklis | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 62 | 31-03-09 00:22 |
Καπάκι DIY | Iann_is | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 2 | 25-02-08 12:05 |
DIY Καπάκι | Cydox | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 22-10-07 12:53 |
Νέο καπάκι | chemical mac | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 7 | 21-09-07 18:10 |