|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
το σκληρό νερό δεν είναι που δημιουργεί πρόβλημα στα νεφρά?
|
|
|||
|
|||
![]()
NH3-NH4 0-0.25
NO2 0 NO3 το είδατε!!! αυτά από μετρήσεις νερού βρύσης!τα τεστ τα τσέκαρα και σε εμφιαλωμένο και ήταν εντάξει!τα ΝΟ3 ειναι πρεπει να ειναι μεγαλο προβλημα νομιζω και τι μποσω να κανω για αυτο? |
|
||||
|
||||
![]()
ωχ.....στελιο σωστος. Δεν το ειδα. Ιδιο ακριβως το χρωμα με το δικο μου. Φιλε δημητρη, οτι εκανα και εγω, αντιστροφη οσμωση και με bypass εναν remineralizer μετα την μεμβρανη για ποση.
|
|
|||
|
|||
![]()
δεν είναι και επικίνδυνο στο μπάνιο?εκει τι κανουμε??
|
|
||||
|
||||
![]()
ε οχι δεν θα τολεγα ειπαμε, απλα εγω μεχρι προτεινως (που μας συνδεσαν σε αλλη παροχη, τελειως αλλο νερο, και ησυχασαμε) μαγειρευα τα παντα με οσμωση σκετη. Και καφε με οσμωση (με εξαιρεση τον ελληνικο που δεν κανει καλο καιμακι
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
το περιεργο ειναι οτι με τετοιες τιμες νερου που εχω εχω βγαλει γενα απο σκαλαρια.....
|
|
||||
|
||||
![]()
....βαζεις αυτο το νερο σε ενυδρειο? δηλαδη ξεκινας με ~80 νιτρικα και ανεβαινεις?....και εβγαλες και γεννα???? Μαλλον διαισθανθηκαν το τελος τους και σου λεει γ***τε να σωθουμε.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ποιότητα νερού Ηράκλειο Κρήτης | beeromixalhs | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 18-04-13 11:54 |
Ποιότητα νερού | Ορέστης | ¶λλα ζώα | 5 | 20-03-11 19:52 |
Ποιότητα νερού - αλλαγές νερού | gianelos | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 26-09-10 23:01 |
Ποιότητα νερού... εμφιαλομένου!!! | theodoros | Γλυκό νερό - Γενικά | 25 | 28-11-09 20:12 |
Αγωγιμόμετρο και ποιότητα νερού | Akis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 07-03-05 09:00 |