|
||||
|
||||
![]()
Δεν ριχνω βληματα προς εσενα ρε αγορι μου, ουτε στο ενυδρειο και ουτε και εσενα που δεν σε ξερω. Αν εχεις προσεξει σου εχω απαντησει σε οτι απορια εχεις σε πμ και ποστ με αρκετη προθυμια, για να μου λες οτι να'ναι.
Μαθε να δεχεσαι την κριτικη και μη βγαζεις γλωσσα σε οτι σου λεει καποιος, καλο θα σου κανει. Η κριτικη δεν ειναι προσβολη, εναυσμα για βελτιωση ειναι. Δεν κανουμε διαγωνισμο εδω για να υπαρχει ανταγωνισμος, προσπαθουμε ολοι μαζι με τη βοηθεια ολων να βελτιωσουμε τη ζωη των ψαριων μας. Οτι βλεπω λεω. Το αρχικο στησιμο του ενυδρειου σου που δεν εχει (ή ειχε) κρυψωνες και το μικροσκοπικο φιλτρο που εχεις (ή ειχες) και ειναι ακαταλληλο να χωρεσει βιολογικο υλικο και να ανταποκριθει στη σωστη φιλτρανση. Αν εβαζες νεες φωτογραφιες, μπορει να ειχα αλλη γνωμη. Δεν ειμαι μαντης να βλεπω τι κανεις στο ενυδρειο σου. ------------------------- Παράθεση:
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nazgul : 18-04-13 στις 12:21 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παρουσίαση Dwarf Puffers | nazgul | Άλλα ψάρια Ασίας | 104 | 06-06-16 20:50 |
Dwarf Puffers | giorgio | Άλλα ψάρια Ασίας | 24 | 24-05-11 22:55 |
Νεο ενυδρειο με dwarf puffers | PUF | Αρχάριοι γλυκού νερού | 41 | 16-06-08 21:24 |
dwarf puffers (Carinotetraodon travancoricus) | Mariel | Άλλα ψάρια Ασίας | 6 | 03-03-05 20:17 |