|
|
|||
|
|||
![]()
για μέτριων απαιτήσεων φως έχω λίγο? ήδη το φως φαίνεται έντονο στη γυναικα και λέω να βάζω την φωτοπερίοδο το πρωί και να έχω ένα μικρό φως για τις βραδυνές ώρες.
|
|
||||
|
||||
![]()
Για μη απαιτητικα φυτα, νομιζω εισαι μια χαρα. 0.3 watts/λιτρο εχω και σε δικο μου ενυδρειο και πηγαινει μια χαρα, μεχρι χαλι moss εχω. Βεβαια, βλεποντας και κανοντας. Αν δεις οτι με τον καιρο δεν ειναι αρκετο, κανεις πατεντα και για αλλη μια λαμπα. Αλλα γνωμη μου ειναι να αρχισεις ετσι προς το παρον.
Τη φωτοπεριοδο θα την εχεις συνεχομενη, οχι σε δοσεις. Θα αποσυντονιστουν και τα ψαρια, αλλα και τα φυτα ετσι. Μπορεις να βαζεις το βραδυ το φωτισμο, οπως σου ειπα, ωστε να το χαιρεσαι.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Bacterial Bloom - Θολό νερό. Τι είναι? Τι το προκαλεί? Είναι επικίνδυνο? | Γιώργος Κ | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 31-05-17 19:50 |
Θολούρα (Είναι ή δεν είναι bacterial Bloom) | skaliman | Γλυκό νερό - Γενικά | 14 | 31-07-12 16:04 |
Είναι υπερβολικός ο φωτισμός; | PeLeCaN | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 10 | 23-05-08 12:44 |
Επαρκής φωτισμός; | giorgosp | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 20-12-07 15:40 |
Γεια σας. Είμαι καινουριος! Είναι κανείς εδώ?!!? | kflynt2005 | Χρυσόψαρα | 2 | 15-01-05 03:11 |