|
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
προσωπικα ειμαι αρκετα ικανοποιημενος με αυτο http://www.gchydro.com/Hanna+Checker...+HI-98103.html. Θελει βεβαια σωστο καθαρισμο και συντηρηση αλλιως αντιο ηλεκτροδιο (ειναι βεβαια αρκετα οικονομικο). Ενας αξιοπιστος controller που θα μετραει συνεχως ειναι βεβαια πολυ καλυτερη περιπτωση, και αν καποιος εχει ενα μονο ενυδρειο καλυτερα να επιλεξει αυτη τη λυση
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() Λοιπόν το ενυδρείο έχει μπει από χθες στον έλεγχο για διαρροές, περιέχει μέσα φίλτρο, θερμοστάτη, αντλία και λάμπα αλλά όχι ανακλαστήρα. Διαστάσεις: 60Χ34Χ30 Θερμοστάτης: Tecatlantis | 50W Φωτισμός: Tecatlantis Nature | 438mm, 15W, T8 (1 λάμπα μόνο) Αντλία:Tecatlantis Easyflux 200 | 230L/h, H max (M) 0.43, 3.5Watt Από ότι είδα, η αντλία δεν έχει ρύθμιση για αργή λειτουργία, οπότε σε περίπτωση που είναι πολύ δυνατή, να βάλω σφουγγαράκι στην απόληξη; Φίλτρο:Mini Biobox 2 | περιέχει: κάποια κεραμεικά, λέγονται Aquaclay ![]() λευκό σφουγγάρι Fiber ![]() κάποια σαν καρβουνάκια που είναι άνθρακας και μπλε σφουγγάρι αλλά το αραιό (όχι το fine) Τι κρατάω, τι βγάζω, τι αλλάζω; Επίσης, από μη-ασβεστολιθικό βρίσκω μόνο λάβα.. που δεν ξέρω καν αν είναι όντως ΜΗ ασβεστολιθική, η απλά δεν ξέρουν τι μου λένε. Από τεστ υγρά της JBL είναι καλά; Μάλλον για αυτά με βλέπω. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
το εχει και ο Καλογεροπουλος στον Πειραια (το πιο γνωστο μαγαζι χημικων) αλλα σε λιγο πιο τσιμπιμενη τιμη . Τι εννωεις να το διαχειριζεσαι μονη σου? Το ph μετριεται με ph-μετρο. Η μεθοδος με τα υγρα τεστ δεν ειναι τοσο ακριβης (θες το ματι του σουπερμαν για να καταλαβεις ποσο ειναι το ph σου)
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Από τα υλικά του φίλτρου είναι όλα οκ; Πήρα και siporax για να αλλάξω τον άνθρακα αλλά δεν ξέρω για τα υπόλοιπα τι παίζει... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παρε το ph μετρο και τα υγρα καλλιμπραρισματος, (4.1 + 7.0 ph) οταν σου ερθει διαβασε προσεκτικα πως το ρυθμιζεις και αφου το καλλιμπραρεις με τα υγρα (ειναι πολυ ευκολη υποθεση) μπορεις να το χρησιμοποιησεις. Τα υγρα τεστ εννωειται δε χρειαζονται και πιο πολυ μπερδευουν κατα τη γνωμη μου, αφου ειναι αδυνατο να δεις διαφορες κατω απο μισο η και παραπανω της κλιμακας. Για τις υπολοιπες παραμετρους τα υγρα τεστ ειναι μονοδρομος αλλα δε μας πολυνοιαζει αφου τα τοξικα πρεπει να ειναι μηδενικα (αυτο αδυνατο να μπερδευτει), τα no3 φτανει να τα γνωριζουμε στο περιπου, ενω οι σκληροτητες μετρωνται με ακριβεια αφου μετρας σταγονες. ------------------------- Παράθεση:
οκ ειναι. Βεβαια το σφουγκαρι νομιζω καλυτερα να εμπαινε κατω, αλλα δεν υπαρχει τρελη διαφορα
![]() Βγαλτε τους μονομαχους απο τις γυαλες και τα δεκαλιτρα και βαλτε μεσα τον petshop-ά που σας το προτεινε. Γλυφτες ΔΕΝ υπαρχουν (λετε ο Αμαζονιος να εχει τζάμια) ? ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Nick74 : 18-04-13 στις 18:06 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Ποιό σφουγγάρι εννοείς να πάει από κάτω; Τους αλλάζω θέση όπως θέλω, δεν είναι ενιαίο όλο αυτό αλλά κουτάκια ξεχωριστά. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Δεν ειναι πολυ κρισιμο παντως, απλα θα κατακρατα περισσοτερη βρωμα ωστε να μη μπουκωνουν τα υπολοιπα υλικα
αρχάριος, betta, μονομάχος, νεό ενυδρειό |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Δημιουργία Ενυδρείου Τροπικού Υφάλου (Reef) Συμβουλές Τεχνικές Λύσεις | accnt | Reef | 9 | 10-04-17 08:49 |
Δημιουργία Καινουριου Ενυδρείου | danaek | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 23-10-12 16:36 |
Δημιουργία Ενυδρείου | danaek | Αρχάριοι γλυκού νερού | 21 | 10-10-12 21:52 |
Δημιουργία Ενυδρείου για Pearlscale | Diabolist23 | Χρυσόψαρα | 13 | 21-06-12 11:57 |
συμβουλές για δημιουργία ενυδρείου για μονομάχο | sira | Bettas | 21 | 25-02-07 21:19 |