|
|
||||
|
||||
![]()
Για να ξεκαθαρισω τη θεση μου, εγω δεν ειπα σε κανεναν τι να κανει, ολοι ελευθεροι ειμαστε. Ουτε ειδικος το επαιξα, ουτε εμπειρος, ουτε τιποτα δηθεν για να κανω κατι τετοιο, γιατι δεν ειμαι τιποτα απο αυτα. Απλα ετυχε να εχω ασχοληθει με τα συγκεκριμενα ψαρακια και μετα απο πολυ διαβασμα και ατελειωτες ωρες παρατηρησης, ισως θα μπορουσα να πω ενα-δυο πραγματα που θεωρω προσωπικα οτι καλο θα ηταν να τηρηθουν. Για τι σωστη διαβιωση των ψαριων και μονο.
Αν, ομως, καποιος μου ζηταει συμβουλες πολλες φορες και απαντωντας σε παρα πολλα πμ, τελικα βλεπω οτι κανει οτι θελει, ποιο το νοημα να ασχοληθω παραπανω? Πολυ φιλικα μιλαω και ας ληξει εδω το θεμα. Δεν εχω κατι αλλο να πω. Καλη συνεχεια με τα ψαρακια μας σε ολους!
|
||||
|
||||
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Let me FAIL όπως είπε και ο φίλος!!
------------------------- Και εγώ αποσύρομαι τελείως! χάρηκα.. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη piranha friend : 17-04-13 στις 21:45 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Κοιταξε, εφοσον προκειται για φορουμ συζητησεων, θα ακουσεις και αρνητικα και δεν θα ειναι ασχημο να μαθεις να συζητας. Φιλικα στο λεω, θα σε βοηθησει στη ζωη σου. Καλο ειναι να τα δεις απο τη θετικη πλευρα, βελτιωνοντας πραγματα. Αν θελεις να τα δεις απο την αρνητικη, παντα θα μεινουν αρνητικα.
Ολοι ακουσαμε αρνητικα σχολια, αλλα μας βοηθησαν, γιατι με ενα πιο ψυχραιμο βλεμμα, ειδαμε οτι καποιοι αλλοι μπορει να ξερουν κατι παραπανω. Ολοι περασαμε εφηβεια και δεν σηκωναμε μυγα στο σπαθι μας. Καλη συνεχεια.
|
||||
|
||||
![]()
Να βαλω κανενα βιντεακι παλι με παφερακια να επανερθουμε στο θεμα μας???
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εληξε η παρενθεση, δεν υπαρχει νοημα να γραφτει κατι αλλο.
Επανερχομαστε στα σημαντικα παλι. τα pufferακια.
|
||||
|
||||
![]()
Όλο αυτό για τα παφεράκια έγινε..
Και για του λόγου το αληθές θα βγάλω και βίντεο και φώτο για να καταλάβετε... Να καταλάβετε πως δεν υπάρχουν ΚΑΘΟΛΟΥ συγκρούσεις.. |
|
||||
|
||||
![]()
Δυστυχώς...
Κρίμα το ψαράκι! ![]() Απ τα λάθη μας μαθαίνουμε, όπως επίσης μαθαίνουμε και απ τους πιο έμπειρους
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]()
Κρίμα όντως..
Αλλά τα έχει αυτά η ζωή.. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Επέτρεψε μου να διαφωνήσω
Στο είχαν πει οτι θα συνέβαινε, απλά δεν θέλησες να ακούσεις
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]()
πολύ κρίμα.... και κυρίως που έχασε την ζωή του μέσα στον τρόμο και το κυνηγητό΄...
|
|
||||
|
||||
![]()
Να διαφωνήσεις,οκ..
Ναι όντως ήταν κρίμα... ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παρουσίαση Dwarf Puffers | nazgul | Άλλα ψάρια Ασίας | 104 | 06-06-16 20:50 |
Dwarf Puffers | giorgio | Άλλα ψάρια Ασίας | 24 | 24-05-11 22:55 |
Νεο ενυδρειο με dwarf puffers | PUF | Αρχάριοι γλυκού νερού | 41 | 16-06-08 21:24 |
dwarf puffers (Carinotetraodon travancoricus) | Mariel | Άλλα ψάρια Ασίας | 6 | 03-03-05 20:17 |