|
|
||||
|
||||
![]()
αρκει να μην ειναι καθολου ασβεστολιθικο γιατι εδω θελουμε χαμηλες σκληροτητες και ph
|
||||
|
||||
![]()
για co2 σκεφτομαι να φτοιαξω εγω με μαγια και ετσι.. ειχα φτοιαξει εναν φακελο με οτι συμαντικο ειχα δει απτο φορουμ αλλα εκανα φορματ και δυστηχοσ το εχασα τωρα αντε να να τα ξαναβρω.....και σκεφτομαι να βαλω και λιγη τυρφη στο φιλτρο του ενυδρειου για να σκουρινει λιγο το νερο και να πεσει το ph η τιμη του ph στη βρυση μου ειναι περιπου 8!!!!
|
||||
|
||||
![]()
η τυρφη ισως κανει δουλεια -με δυσκολια βεβαια και μακροχρονια προετοιμασια νερου- αλλα για να ριξεις πραγματικα τις σκληροτητες και να εχεις πληρη ελεγχο του νερου καλυτερα παρε μια οσμωση (ετσι θα εχεις και τελειο νερακι και για μαγειρεμα, καφεδες κτλ)
|
||||
|
||||
![]()
οκ θα δω τι θα κανω ευχαριστω για τις συμβουλες
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
νεο μονομαχοενυδρειο | asrael | Bettas | 9 | 03-04-10 13:14 |
Μονομαχοενυδρειο | giannikas | Bettas | 3 | 22-10-09 17:20 |
-Μονομαχοενυδρειο | maikl | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας | 5 | 06-10-08 12:16 |
Μονομαχοενυδρειο Χ2 | imichal | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 3 | 11-12-07 14:58 |
το μονομαχοενυδρειο μου..... | aristomenis | Bettas | 5 | 06-11-07 16:23 |