|
|
||||
|
||||
![]()
Την αποδειξη την βρηκα.Λεει porktail rainbow...
|
|
||||
|
||||
![]()
Μαλλον εννοουν forktail αρα furkatus γραφει στην αποδειξη οποτε δεν μπορουν να μην τα παρουν πισω,κριμα για την στεναχωρια με τα υπολοιπα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Εννοειται κριμα.Οτι και να εγινε βεβαια ψυχες ειναι και αυτα αλλα ακομα μια φορα αποδεικνυεται η ασχετοσυνη τους.Αυριο το πρωι θα τους παρω τηλεφωνο και ειμαι περιεργη τι θα πουν.Οσο κοιταω φωτο στο ιντερνετ και συγκρινω αυτα που εμειναν που εχουν μεγαλωσει λιγο τοσο σιγουρευομαι.
Ετσι και αλλιως πρεπει κατι να κανω γιατι εαν σε περιπτωση εχουν μεινει 2 αρσενικα και 1 θυληκο ειναι θεμα, Να πω ομως την αληθεια τα λυπαμαι να τους τα γυρισω στους βλακες που δεν ξερουν την τυφλα τους. Απο την συγκεκριμενη αλυσιδα εχω πει δεν θα ξαναψωνισω και το αθετησα.. |
|
||||
|
||||
![]()
Κοιτα αντζι επειδη πηγα στο μαγαζι την περασμενη τεταρτη και την ειδα την παρτιδα που ειχαν φερει (μαλιστα με ρωτησε αν ειμαι η κοπελα που πηρε τηλεφωνο να της κρατησουν 4
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Για φουρκα τα βλεπω.
Δεν ειναι δα και hd το βιντεακι αλλα οσο μπορω να καταλαβω απο το ουριαιο πτερυγιο ειναι φουρκα.
|
||||
|
||||
![]()
το βιντεακι δεν ειναι καλο το ξερω.εαν μπορεσω καλυτερο θα σας δειξω.εφοσον σας φαινονται φουρκατους τοτε θα κανω λαθος.δεν εχω και εμπειρια.
pkas θα εισαι σπιτι σημερα να ερθω για μετρηση; την επιθετικοτητα πως θα την μειωσω τελικα;η πρεπει να τα δωσω η να παρω και αλλα.ετσι να μεινουν δεν γινεται.... ------------------------- Αυτα που μου ειχαν κρατησει απεβιωσαν εις τοπον χλοερον.....τωρα πηρα τηλ.... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Αντζι : 16-04-13 στις 10:29 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Για να μην ανοιγω αλλο θεμα θα το γραψω εδω.Παρατηρω πανω στις πετρες μου πρασινα στιγματα.Ειναι αλγη?πως φευγει?
βαζω φωτο να μου πειτε. Πριν μερικες μερες εριξα μια ταμπλετα τροφης η οποια ειναι σκουρα και υπεθεσα οτι ειναι απο αυτην κομματακια αλλα μεγαλωνει σιγα σιγα και πηγαινει και στις αλλες πετρες. http://s631.photobucket.com/user/ang...tml?sort=3&o=1 http://s631.photobucket.com/user/ang...tml?sort=3&o=0 |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|